Tuinman concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie, wat zijn de voordelen?

Uw tuin is als een visitekaartje. Het is het eerste wat iedereen ziet als ze bij u op bezoek komen en het is dan ook niet zo gek dat u de keuze maakt om de tuin op te knappen. Toch lopen de redenen waarom onze klanten kiezen voor een tuinrenovatie heel erg uiteen. Misschien bent u net verhuisd en hebben de vorige eigenaren de tuin een beetje laten verwilderen? Of wilt u met het opknappen van de tuin juist de waarde van het huis verhogen voordat u het verkoopt? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u na al die jaren gewoon toe bent aan iets nieuws. Wat de reden ook is, Tuinconcurrent staat klaar om uw plannen werkelijkheid te maken.

Betere tuinuitstraling

Een volledige tuinrenovatie, met alles erop en eraan, kan een hele klus zijn. Afhankelijk van wat er moet gebeuren, is het vaak teveel werk om helemaal zelf uit te voeren. Bovendien zijn de meeste werkzaamheden vrij ingewikkeld en is er toch wel wat expertise nodig om deze goed uit te voeren. Daarom is het altijd een goed idee om een professional in te huren, zoals Tuinman concurrent. Wij kunnen het hele renovatieproces van begin tot einde uit handen nemen, zodat u alleen nog verantwoordelijk bent voor de leukere klusjes, zoals het kiezen van de tegels, de inrichting en de beplanting. Klinkt goed, toch?

Tuinonderhoud

Profiteer van een professionele tuinrenovatie

Kan uw tuin wel een flinke opknapbeurt gebruiken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van allerlei soorten tuinen en kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring helpen met zowel de inrichting, planning als aanleg van uw droomtuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder.

Prijzen tuinrenovatie

Ondanks het feit dat wij een uitgebreide service leveren, betaalt u hiervoor niet de hoofdprijs. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. Als u meer wilt weten over de kosten van een tuinrenovatie, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin geeft u aan hoe groot uw tuin is en welke werkzaamheden u gedaan wilt hebben. Wij kijken vervolgens wat wij voor u kunnen doen en hoeveel dit u zal gaan kosten. Zo simpel kan het zijn!

Banner Hovenier

Keuze tuin opknappen

Voordat wij kunnen beginnen met uw tuinrenovatie, is het belangrijk dat u heeft besloten naar wat voor inrichting u op zoek bent. Er zijn natuurlijk talloze verschillende stijlen om uit te kiezen en dan kunt u er ook nog eens uw eigen draai aan geven. Denk bijvoorbeeld aan een mediterrane tuin met warme kleuren en veel groen. Of juist een strakke of onderhoudsarme tuin, waarin de beplanting een kleinere rol zal spelen. Zelfs een ruime, landelijk ingerichte tuin is voor ons niet te gek. Wat u ook bedenkt, wij kunnen het snel en voordelig realiseren.

Planning tuinrenovatie

Wij van Tuinman concurrent bieden veel verschillende diensten aan. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij het afgraven van uw tuin. Dit is vaak nodig als u de indeling echt eens flink om wilt gooien: waar grond ligt, moet zand komen en misschien wilt u zelfs wel een kleine vijver aanleggen. Hoewel dit allemaal vrij eenvoudig klinkt, blijkt dat in werkelijkheid soms nog aardig tegen te vallen. De professionals van Tuinman concurrent hebben dan ook vaak niet alleen een achtergrond in tuinieren, maar ook in de bouw. Zij gebruiken hun gecombineerde vaardigheden om uw tuin helemaal naar wens aan te leggen, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Andere diensten die wij aanbieden als onderdeel van uw tuinrenovatie zijn het verwijderen van bomen en alles wat daar bij komt kijken, het helpen bij de inrichting van de tuin en het plannen van het renovatieproces. Wij zullen u bij elke stap zo goed mogelijk ondersteunen en adviseren over de mogelijkheden, maar de uiteindelijke keuze ligt nog steeds in uw handen. Zo helpen wij u uw droomtuin te realiseren.

Inrichting voor- en achtertuin

Als we het hebben over tuinrenovatie, is er een groot verschil tussen voor- en achtertuinen. Dit is iets waar u rekening mee dient te houden bij het maken van uw keuze en heeft een aantal oorzaken. Laten we het eerst hebben over uw voortuin. Ten eerste is de voortuin van veel huizen niet heel groot. Er is vrij weinig ruimte voor uitgebreide decoraties en veel mensen houden het dan ook simpel. Ten tweede heeft de voortuin vaak een andere functie dan de achtertuin. Bij veel huizen geldt dat de voortuin het eerste is wat bezoekers of voorbijgangers zien. Het is de entree voor uw huis en de focus ligt veelal op het pad richting de voordeur. Dit is dan ook de reden dat men de voortuin het liefst redelijk netjes en eenvoudig inricht, met veel grind en relatief weinig beplanting.

Als we kijken naar de achtertuin, valt het op dat men hier vaak hele andere eisen voor stelt. Omdat veel mensen hun achtertuin af hebben geschermd met een schutting of struiken, voelen ze zich hier meer op hun gemak om hun persoonlijke smaak te uiten. Bovendien wordt de achtertuin tijdens de warmere maanden veel gebruikt om in een fijne tuinstoel te genieten van een heerlijk kopje koffie in het zonnetje. Er is dus behoefte aan een zitgedeelte in de vorm van een terras of veranda. Overige decoraties die in een achtertuin vaak voorkomen zijn vijvers, overkappingen en loungehoeken. Bij Tuinman concurrent kunnen we dit allemaal realiseren en helpen we u ook nog eens bij het maken van de juiste keuze. Wat wilt u nog meer?

Full-service hoveniersbedrijf

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Hoe gaan we te werk?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen snel en voordelig een tuinrenovatie kan laten uitvoeren. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat u op onze overzichtelijke website in één oogopslag kunt zien hoe wij te werk gaan. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze werkwijze bestaat in grote lijnen uit vier stappen:

  1. Nadat u contact met ons heeft opgenomen over een eventuele tuinrenovatie, beginnen we met een afspraak op locatie. Tijdens deze afspraak bespreken we wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen. Natuurlijk bekijken we ook hoe de tuin er op dat moment uitziet, zodat we een inschatting kunnen maken van de benodigde werkzaamheden en de kosten.
  2. Zodra u besloten heeft de tuinrenovatie ook daadwerkelijk door te laten gaan, gaan wij aan de slag met het opstellen van een ontwerp. Onze professionals weten dankzij hun jarenlange ervaring precies hoe zij uw wensen het beste tot uitvoering kunnen brengen en zullen hier een overzichtelijk plan voor opstellen. Uiteraard gaan we pas over tot de volgende stap wanneer u het plan ook daadwerkelijk heeft goedgekeurd.
  3. Nu is het tijd om aan de slag te gaan. Onze medewerkers zullen zo snel en zorgvuldig mogelijk werken om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Gedurende het proces zullen wij telkens contact met u opnemen om eventuele wijzigingen te bespreken. Ook u kunt tijdens de tuinrenovatie natuurlijk aangeven hoe u bepaalde details het liefst uitgevoerd ziet worden. Zo garanderen we dat het eindresultaat iedereen tevreden zal stellen!
  4. U verwacht misschien dat wij na afronding van de tuinrenovatie uit beeld verdwijnen, maar niets is minder waar. Wij leveren namelijk ook de nodige nazorg. Dit houdt onder andere in dat we u advies geven over het onderhouden van uw nieuwe tuin. We geven u een aantal handige tips en zorgen ervoor dat u uw tuin moeiteloos mooi kunt houden. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat onze medewerkers eens in de zoveel tijd bij u langskomen om uw tuin te onderhouden. Hoe dit precies in zijn werk gaat is afhankelijk van uw tuin en persoonlijke voorkeuren.

Al met al bieden wij dus een volledig pakket voor de renovatie van uw tuin. Het is ons doel om u van begin tot eind te helpen, zodat u zorgeloos kunt genieten van een prachtige tuin. Waar wacht u nog op?

Onze sterke punten

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Alle diensten:

Onze professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinieren en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw droomtuin.
Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van een prachtige tuin. Daarom doen we er alles aan om onze kosten altijd zo laag mogelijk te houden.
Als u vindt dat uw tuin toe is aan een flinke opknapbeurt, kunt u bij Tuinman concurrent nu snel en eenvoudig een hovenierofferte aanvragen voor uw tuinklus.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl