Hovenierofferte

Als u vindt dat uw tuin toe is aan een flinke opknapbeurt, kunt u bij Tuinman concurrent nu snel en eenvoudig een hovenierofferte aanvragen voor uw tuinklus. Laat ons weten wat u gedaan wilt hebben in uw tuin en wij gaan aan de slag met een zorgvuldige berekening van de kosten. We sturen de offerte altijd binnen enkele werkdagen naar u terug, zodat u gauw weet wat u van ons kunt verwachten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ga dan gauw naar onze website en vraag een hovenierofferte aan voor uw tuinklus.

Onze hoveniers zijn kwaliteitsgedreven

Bij Tuinman concurrent zijn we er zeer trots op dat al onze medewerkers enorm veel kennis hebben op het gebied van tuinieren. Ze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en weten dan ook precies waar ze mee bezig zijn. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal volgens plan gaan, zullen ze hun uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. U kunt het opknappen van uw tuin dus altijd met een gerust hart aan ons overlaten.

Kosten hovenier

Aan deze expertise zit natuurlijk wel een prijskaartje, maar wij doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze prijs ligt in de meeste gevallen ver onder die van een groot deel van onze concurrenten. Dit zult u ook merken wanneer u een hovenierofferte voor uw tuinklus aanvraagt. Zo ligt het uurloon van onze hoveniers slechts rond de €30,-. Dit is zeer goedkoop vergeleken met veel van onze concurrenten. Bovendien werken we met vaste leveranciers, waar wij onze materialen altijd in grote hoeveelheden aankopen. Tot slot gaan we ook nog eens altijd goed voorbereid aan het werk. Zo voorkomen we dat er slordigheidsfoutjes worden gemaakt en zorgen we ervoor dat er slechts zeer zelden sprake is van vertragingen. Kortom, wij leveren een uitstekende service voor een klein prijsje.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Vergelijken van uw hovenierofferte

Voordat we u aan de slag laten gaan met het aanvragen van een hovenierofferte voor uw tuinklus, hebben we eerst nog een aantal tips:

 1. Vraag uw offerte op tijd aan. Veel mensen beginnen na te denken over het opknappen van de tuin wanneer de winter op zijn einde loopt. Ze willen de klus dan graag voor het begin van de zomer geklaard hebben, wat bij ons ieder jaar weer voor veel drukte zorgt. We moeten dan ook vaak mensen teleurstellen, omdat we simpelweg niet de capaciteit hebben om aan alle verzoeken te voldoen. We raden u dus aan er vooral vroeg bij te zijn en de hovenierofferte voor uw tuinklus niet pas in het voorjaar aan te vragen.
 2. Een tweede tip die wij u mee kunnen geven is: zoek een hovenier in de buurt. Een redelijk groot deel van de kosten die u betaalt voor de tuinwerkzaamheden zijn namelijk voorrijkosten. Deze kunt u beperken door een bedrijf bij u in de buurt te zoeken. Zo voorkomt u dat u al een groot deel van uw budget kwijt bent voordat de werkzaamheden überhaupt begonnen zijn.
 3. De laatste tip die wij kunnen geven is: neem de tijd om prijzen te vergelijken. Door hovenieroffertes voor uw tuinklus op te vragen bij enkele verschillende bedrijven, krijgt u een goed beeld van de gemiddelde kostprijs. Uit onderzoek blijkt dat een zorgvuldige vergelijking tot besparingen van tot wel 25% kan leiden. Wie wilt dat nou niet?

Als u deze tips allemaal opvolgt, kan het eigenlijk niet meer misgaan en kunt u deze zomer nog genieten van een prachtige, opgeknapte tuin.

Overzicht prijsberekening

Wanneer u een hovenierofferte aanvraagt voor uw tuinklus, zijn er een aantal diensten die wij standaard meenemen in de berekening. Dit zijn de diensten die wij altijd uitvoeren, voor elke klus, namelijk:

 1. We nemen contact met u op om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek bespreken we alle aspecten van onze service. We gaan het hebben over uw wensen, voor wanneer u de werkzaamheden het liefst uit laat voeren en wat u van ons verwacht. Vervolgens nemen we een kijkje in de tuin. We beoordelen wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten qua kosten en tijdsduur.
 2. Na het huisbezoek gaan we aan de slag met het opstellen van een planning. Indien gewenst kunnen we ook een volledig tuinontwerp voor u samenstellen. Hierin wordt niet alleen de inrichting, maar ook het materiaal en de algehele stijl uitgewerkt tot een overzichtelijk geheel. Voordat we aan de slag gaan met de daadwerkelijke werkzaamheden, worden de planning en het ontwerp uiteraard ter goedkeuring aan u voorgelegd. Er gebeurt niks tot we zeker weten dat beide partijen 100% tevreden zijn met het voorstel.
 3. Tijdens het uitvoeren van de klus doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Dit houdt in dat we niet alleen contact met u opnemen als we tegen problemen aanlopen, maar ook als we vragen hebben over details of als u ons heeft gevraagd om een update. Bovendien zorgen we er natuurlijk ook voor dat we ons houden aan de aangevraagde hovenierofferte voor uw tuinklus. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over de voortgang van het project.
 4. Nadat we de hele klus hebben voltooid, laten we u uiteraard niet zomaar aan uw lot over. Het kan namelijk best lastig zijn om een hele nieuwe tuin zelf te onderhouden en voor veel mensen is dit niet iets waar zij veel verstand van hebben. Daarom geven we altijd duidelijk advies en tips over hoe u de specifieke planten en tegels het beste mooi kunt houden. Als u dit liever aan een professional overlaat, kunt u er ook nog voor kiezen een onderhoudscontract af te sluiten. Dan komen wij eens in de zoveel tijd langs om de tuin voor u te onderhouden. Zo garanderen wij dat u nog tientallen jaren kunt genieten van uw droomtuin.
Tuin onderhouden en aanleggen

Checklist offerte tuinaanleg

Wanneer u via onze website een gratis hovenierofferte voor uw tuinklus aanvraagt, zijn er een aantal dingen die u kunt verwachten van de inhoud. Er zijn bepaalde gegevens die altijd genoemd moeten worden op een offerte, namelijk:

 • De geldigheidsduur van de offerte. Dit verwijst naar hoelang de prijs die op de offerte wordt vermeld geldig blijft. Wettelijk gezien dient dit minimaal 4 weken te zijn.
 • De garantietermijn van de geleverde werkzaamheden en het materiaal. Dit geeft aan hoelang de garantie is die wij hierop geven. Deze termijn kunnen wij zelf bepalen, maar is meestal een aantal jaar.
 • De algemene voorwaarden. Hiermee bedoelen we de algemene voorwaarden van Tuinman concurrent. Het is belangrijk deze goed door te lezen voordat u de hovenierofferte voor uw tuinklus accepteert.
 • Het KVK- en belastingnummer. Deze nummers stellen u in de mogelijkheid te controleren of ons bedrijf ook daadwerkelijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast heeft u deze gegevens nodig voor uw belastingaangifte als u ons als ondernemer inhuurt.

Naast deze algemene gegevens vindt u op onze hovenierofferte voor uw tuinklus natuurlijk ook nog de prijs die wij rekenen voor de klussen die u uit wilt laten voeren. Wanneer u onze offerte ontvangt, is het belangrijk om al deze informatie zorgvuldig door te lezen. Heeft u vragen over een van deze onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Planning werkzaamheden

Wij van Tuinman concurrent bieden allerlei verschillende soorten diensten aan. We zijn beschikbaar om uw tuin af te graven, volledig te renoveren en te bestraten. Bovendien kunt u ook bij ons terecht als u drainage aan wilt laten leggen en voor het verwijderen van bomen, boomstronken en boomwortels. Tot slot bieden we ook nog onze service aan voor het onderhouden van uw tuin. Zo kunt u bij ons een uitgebreid onderhoudsabonnement afsluiten, waarbij u zelf mag aangeven hoe vaak u wilt dat we langskomen en welke werkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren. Voor al deze diensten maken we voorafgaand aan de start een duidelijke planning. Zo weet u van tevoren precies wat u van ons kunt verwachten.

Hoe wilt u uw tuin hebben?

Wilt u graag een hovenierofferte voor uw tuinklus aanvragen op onze website, maar weet u niet zo goed hoe? Of heeft u andere vragen of opmerkingen over onze diensten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan 24/7 voor u klaar en helpen u graag een stapje verder. Bovendien horen we graag uw mening, zodat we deze kunnen gebruiken om onze service nog verder te verbeteren.

We zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 40 12 51 21. Daarnaast kunt u ook een berichtje sturen naar info@tuinmanconcurrent.nl of het contactformulier op de website invullen. We hopen gauw iets van u te horen!

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl