Hovenier Utrecht

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Utrecht? Tuinman Concurrent onderhoudt al decennialang tuinen in uw regio! Bij ons kunt u tevens terecht voor o.a. een tuinontwerp en het aanleggen of renoveren van de tuin. Wat uw budget ook is en wat uw wensen ook zijn: onze hoveniers en tuinexperts denken graag met u mee hoe we van uw tuin weer een droomtuin kunnen maken. Ook zorgen we ervoor dat uw tuin er altijd netjes bijligt. Of u nu een eenmalig tuinproject heeft of op zoek bent naar een betrouwbare hovenier voor periodiek onderhoud: Tuinman Concurrent is úw hoveniersbedrijf in Utrecht.

Tuinontwerp Utrecht

Een tuin aanleggen of renoveren begint met een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een gedetailleerde schets van uw nieuwe tuin. Met een beplantingsplan kunnen wij bovendien rekening houden met de ideale leefomstandigheden van uw nieuwe planten. Maar een tuinontwerp is meer! Zo wordt bepaald welke bestrating u wilt, waar de plantenborders komen, welk verlichtingsplan we aanleggen, kleurenschema’s, bloeischema’s en meer!

Een tuinontwerp is bovendien een kant-en-klare handleiding voor onze hoveniers om uw tuin vakkundig te kunnen aanleggen.

Tuinaanleg in Utrecht

Een tuin aanleggen is een complexe klus. Door uw tuin te laten aanleggen door een vakkundig hoveniersbedrijf in Utrecht, voorkomt u problemen zoals verzakking of slecht bloeiende planten in de toekomst. Ook moeten er veel keuzes gemaakt worden als u een tuin laat aanleggen. Onze ervaren hoveniers begeleiden u graag in dit keuzeproces. 

Kiest u voor sierbestrating of juist een gazon? Wilt u een vijver of een terras? Kiest u voor een schutting of een heg? Wilt u meer lichtinval of juist meer privacy? Kunt u veel onderhouden aan uw tuin, of wilt u een onderhoudsvrije tuin omdat u slecht ter been bent? Heeft u kinderen of huisdieren?

Onze hoveniers adviseren u graag en denken met u mee hoe we uw ideale tuin kunnen creëren.

Werkgebied Zuid-Holland

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuinonderhoud Utrecht

Uw tuin is dé plek om tot rust te komen. Met een boek of een lekker drankje, of gezellig eten met de hele familie. Dan is het natuurlijk belangrijk om de tuin goed te onderhouden. Niemand zit graag in een verwilderde tuin. 

Is tuinieren niet bepaald uw hobby of heeft u geen tijd om de tuin bij te houden? Bent u slecht ter been of zijn er andere omstandigheden waarom u liever een hovenier inschakelt? Onze hoveniers staan graag voor uw klaar. Wij zijn dé hovenier in Utrecht voor tuinonderhoud. 

Kies bijvoorbeeld voor eenmalig onderhoud om uw verwilderde tuin weer helemaal op te knappen. Of kies voor periodiek onderhoud als u wilt dat wij regelmatig langskomen om uw tuin bij te houden. Zo ligt uw tuin er altijd op en top verzorgd bij! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Tuinrenovatie Utrecht

Bent u uitgekeken op uw tuin? Of zijn uw leefomstandigheden dusdanig veranderd dat een nieuwe tuin nodig is? Bent u recent verhuisd en hadden de vorige bewoners een andere smaak dan u? Een tuinrenovatie maakt uw tuin weer een ideale omgeving om te zijn. 

Wist u dat een tuin gemiddeld eens in de 10-15 jaar sowieso toe is aan een flinke opknapbeurt? Hoveniersbedrijf Tuinman Concurrent helpt u graag met de tuinrenovatie.

Hovenier Utrecht

Waarvoor kunt u Hovenier Utrecht inschakelen?

Als hoveniersbedrijf in Utrecht zijn wij de alles-in-één oplossing voor uw tuin. Hieronder sommen wij een globaal overzicht op van onze hovenierswerkzaamheden:

Staat uw project er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij u alsnog kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op. 

Kosten Hovenier Utrecht

Wat kost een hovenier in Utrecht? Gemiddeld ligt het uurtarief van onze hoveniers tussen de € 30 en € 55. De exacte kosten zijn afhankelijk van o.a. de hoeveelheid werk en de complexiteit van de werkzaamheden.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Goedkope hovenier in Utrecht en omstreken

Bent u op zoek naar een goedkope hovenier in Utrecht? Tuinman Concurrent biedt hoveniersdiensten aan voor vrijwel ieder budget. Dit doen we door middel van een onderhoudsplan. Hierin bekijken we welke werkzaamheden wij kunnen uitvoeren binnen uw budget en welke klusjes u wellicht zelf kunt doen om de kosten te drukken.

Wilt u een nieuwe tuin in Utrecht laten aanleggen? Of uw tuin laten renoveren? Ook dan denken we graag met u mee wat we binnen uw budget voor u kunnen betekenen.

Offerte Hovenier Utrecht

Een tuin onderhouden, renoveren of aanleggen is maatwerk. Wilt u weten wat uw tuinproject precies gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl