Hovenier Zuid-Holland

Tuinman Concurrent is uw hovenier in Zuid-Holland. Al decennialang onderhouden wij tuinen in uw regio. Ook kunt u bij ons terecht voor een tuinontwerp en het aanleggen of renoveren van de tuin. Wat uw budget ook is: wij denken graag met u mee hoe we van uw tuin weer een droomtuin kunnen maken. Ook zorgen we ervoor dat uw tuin er altijd netjes bijligt. Of u nu een eenmalig tuinproject heeft of op zoek bent naar een betrouwbare hovenier voor periodiek onderhoud: Tuinman Concurrent is úw hoveniersbedrijf in Zuid-Holland.

Tuinontwerp in Zuid-Holland

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen, of gaat u uw tuin renoveren? Een tuinontwerp vormt de basis van uw nieuwe tuin. Deze handleiding bevat een gedetailleerde indeling waarbij tevens rekening is gehouden met de ideale leefomstandigheden voor uw nieuwe beplanting, kleurenschema’s en meer. Een tuinontwerp is bovendien een kant-en-klare handleiding voor onze hoveniers om uw tuin vervolgens vakkundig te kunnen aanleggen.

Tuinaanleg Zuid-Holland

Bij een tuin aanleggen komen veel keuzes om de hoek kijken. Kiest u voor sierbestrating of juist een gazon? Wilt u een vijver of een terras? Kiest u voor een schutting of een heg? Wilt u meer lichtinval of juist meer privacy? Kunt u veel onderhouden aan uw tuin, of wilt u een onderhoudsvrije tuin omdat u slecht ter been bent? 

Onze hoveniers adviseren u graag en denken met u mee hoe we uw ideale droomtuin kunnen aanleggen. Het aanleggen van uw tuin in Zuid-Holland is een flinke klus. Hoveniersbedrijf Tuinman Concurrent in Zuid-Holland neemt deze klus graag voor u uit handen.

Werkgebied Zuid-Holland

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuinonderhoud Zuid-Holland

Uw tuin wilt u natuurlijk mooi onderhouden. Zo blijft de tuin een fijne plek om tijd door te brengen. Als u dol bent op tuinieren kunt u uw tuin waarschijnlijk prima zelf onderhouden. Is tuinieren niet bepaald uw hobby of heeft u geen tijd om de tuin bij te houden? Bent u slecht ter been of zijn er andere omstandigheden waarom u liever een hovenier inschakelt? Onze hoveniers staan graag voor uw klaar. Wij zijn dé hovenier in Zuid-Holland voor tuinonderhoud. 

Kies bijvoorbeeld voor eenmalig onderhoud om uw verwilderde tuin weer helemaal op te knappen. Of kies voor periodiek onderhoud als u wilt dat wij regelmatig langskomen om uw tuin bij te houden. Zo ligt uw tuin er altijd op en top verzorgd bij! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tuinrenovatie Zuid-Holland

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Of zijn uw leefomstandigheden dusdanig veranderd dat u een nieuwe tuin wilt? Bent u recent verhuisd en hadden de vorige bewoners een andere smaak dan u? Een tuinrenovatie maakt van uw tuin weer uw ideale droomtuin!

Wist u dat een tuin gemiddeld eens in de 10-15 jaar sowieso toe is aan een flinke opknapbeurt? Hoveniersbedrijf Tuinman Concurrent helpt u graag met de tuinrenovatie.

Hovenier-Zuid-Holland

Werkzaamheden Hovenier Zuid-Holland

Als hoveniersbedrijf in Zuid-Holland zijn wij de alles-in-één oplossing voor uw tuin. Hieronder sommen wij een globaal overzicht op van onze hovenierswerkzaamheden:

Staat uw project er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij u alsnog kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op. 

Kosten Hovenier Zuid-Holland

De exacte kosten van onze diensten zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Heeft u een grote, eenmalige klus, of bent u op zoek naar periodiek onderhoud? De hoeveelheid en complexiteit van de werkzaamheden bepalen de prijs. Gemiddeld ligt het uurtarief van onze hoveniers tussen de € 30 en € 55.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Goedkope Hovenier Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een goedkope hovenier in Zuid-Holland? TuinmanConcurrent biedt hoveniersdiensten aan voor vrijwel ieder budget. Samen met u maken we een onderhoudsplan. Hierin bekijken we welke werkzaamheden wij kunnen uitvoeren binnen uw budget en welke klusjes u wellicht zelf kunt doen om de kosten te drukken.

Wilt u een nieuwe tuin in Zuid-Holland laten aanleggen? Of uw tuin laten renoveren? Ook dan denken we graag met u mee wat we binnen uw budget voor u kunnen betekenen.

Offerte voor een hovenier in Zuid-Holland

Een tuin onderhouden, renoveren of aanleggen is maatwerk. Wilt u weten wat uw tuinproject precies gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl