Tuin afgraven

Bent u op zoek naar een betrouwbare ondernemer om uw tuin netjes en zorgvuldig af te graven? Dan bent u bij Tuinmanconcurrent aan het juiste adres. Onze professionals hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinieren en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw droomtuin. En dat alles voor een zacht prijsje! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan gauw verder.

Tuin afgraven: kosten en afvoeren

Iedere tuin is anders. De ene staat helemaal vol met struiken en planten, de andere is juist voor het grootste deel betegeld. Hoe de tuin er ook uitziet, er komt altijd een moment dat u zich realiseert dat het niet meer echt aan uw wensen voldoet. En of u nu de volledige inrichting wilt omgooien of enkel een paar kleine aanpassingen wilt doen, het blijkt vaak dat de ondergrond op bepaalde plekken net niet overeenkomt met uw plannen. In dat geval is het van belang de tuin volledig of gedeeltelijk af te graven en de oude grond te verwijderen. Dit klinkt vrij eenvoudig, maar vergt toch de nodige expertise. Daarom is het altijd een goed idee om een professioneel bedrijf in te huren, zoals Tuinmanconcurrent.

Tuin afgraven: kosten berekenen

Iedereen weet dat een tuinrenovatie over het algemeen niet goedkoop is. Dat is ook niet zo gek, gezien alle verschillende werkzaamheden die erbij komen kijken. Toch doen we bij Tuinmanconcurrent ons uiterste best om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit doen we door goed voorbereid aan het werk te gaan, ons materiaal in bulk in te kopen en professionals aan te nemen die dankzij hun jarenlange ervaring foutloos te werk gaan.

De kosten die wij rekenen voor een tuin afgraven worden over het algemeen per vierkante meter berekend. Oftewel: hoe groter uw tuin, hoe hoger de kosten. De gemiddelde kosten voor het afgraven van een tuin liggen tussen de €10,- en de €20,- per m². De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het soort afgraving dat nodig is. Als u ons bijvoorbeeld inhuurt voor het afgraven en opvullen van een oprit, bent u daarvoor meer geld kwijt dan voor dezelfde werkzaamheden voor een looppad. Uit onze eerdere klussen blijkt dat men voor het afgraven van de hele tuin gemiddeld zo’n €700,- kwijt is.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u uw tuin wilt laten afgraven, komt daar veel bij kijken. Het is een grote en zware klus, die zorgvuldig moet worden uitgevoerd om latere problemen te voorkomen. Zo moet er bijvoorbeeld tot op de centimeter worden gekeken tot waar de tuingrond gestort moet worden, zodat u straks niet in de moeilijkheden komt tijdens het bestraten of beplanten van de tuin. Gelukkig weten onze professionals hier wel raad mee. Er zijn een aantal stappen die wij doorlopen voor- en nadat we uw tuin komen afgraven:

  1. We beginnen met een afspraak op locatie. Tijdens deze afspraak bespreken we wat uw wensen zijn en hoe wij dit gaan verwezenlijken. Ook kijken we naar de huidige staat van de tuin en de bereikbaarheid. Dit is onder andere belangrijk om te bepalen of we handmatig gaan graven of een kleine graafmachine zullen gebruiken. Daarnaast geeft dit ons een beter beeld van de mogelijkheden en kunnen we zo een grove afweging maken van de kosten.
  2. Na het huisbezoek gaan we aan de slag met het opstellen van het plan van aanpak. Dit doen we uiteraard in samenspraak met u. We spreken alles met u door: van de inrichting van de tuin tot de planning van de werkzaamheden en de uiteindelijke kosten. Zo zorgen we ervoor dat beide partijen het over alle punten eens zijn en we halverwege het proces niet voor onaangename verrassingen komen te staan.
  3. Nu is het eindelijk tijd om aan de slag te gaan! Onze medewerkers zullen zo snel en zorgvuldig mogelijk te werk gaan, zodat uw droomtuin klaar is voordat u het doorheeft. Tijdens het proces zullen we nog een aantal keer met u overleggen over de details. Bovendien nemen we natuurlijk altijd contact met u op in het geval van onverwachte wijzigingen of vertragingen. Zo weet u precies wat er in uw tuin gebeurt.
  4. Uiteraard laten we u na het afronden van de werkzaamheden niet zomaar in uw eentje uitzoeken wat de volgende stap is. We bieden professionele nazorg, bestaande uit advies, tips en een eventueel onderhoudsabonnement. Zo kunt u over een paar jaar nog steeds genieten van een mooie tuin.

Profiteer van onze andere diensten

Nadat wij klaar zijn met uw tuin afgraven, is het plaatje natuurlijk nog niet compleet. Het enige wat u nu heeft is een kale ruimte vol zand en grond. U kunt er uiteraard voor kiezen om de rest van de werkzaamheden zelf uit te voeren, maar wij raden u aan te overwegen gebruik te maken van onze expertise. Zo zijn wij bijvoorbeeld beschikbaar om uw volledige tuin te voorzien van drainage. Dit is met name handig als u vaak last heeft van plassen of modder in uw tuin. Wij lossen dit op door een drainagebuis aan te leggen. Dit kan zichtbaar zijn, in de vorm van een rooster aan de rand van de bestrating, of onzichtbaar, zodat u niet eens door heeft dat de buis er is. Natuurlijk staan wij ook open voor uw suggesties. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.

Tuin aanleggen

Vraag een offerte aan

Als u voordat u met ons aan de slag gaat graag een duidelijk overzicht heeft van de kosten, is het een goed idee om een offerte aan te vragen. Hierin geeft u onder andere aan wat voor werkzaamheden u uit wilt laten voeren, hoe groot uw tuin is en op welke termijn u de werkzaamheden uit wilt laten voeren. Wij berekenen vervolgens zo snel mogelijk hoeveel het gaat u kosten om uw tuin te laten afgraven. Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij van Tuinmanconcurrent zijn niet alleen trots op het uitstekende werk dat wij leveren, maar ook op onze klantenservice. Wij doen namelijk iedere dag weer keihard ons best om onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen. We staan voorafgaand aan, tijdens en na onze werkzaamheden in uw tuin altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of te luisteren naar uw opmerkingen. Bovendien kunt u ons ook altijd even bellen als u advies nodig heeft. We helpen u graag een stapje verder.

Tuinmanconcurrent is op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u bijvoorbeeld 24/7 bellen naar 06 – 40 12 51 21. Stuurt u liever een mailtje? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via info@tuinmanconcurrent.nl. Tot slot kunt u ook nog het contactformulier op onze website invullen. Wij streven er altijd naar uw berichtjes zo snel en zorgvuldig mogelijk te beantwoorden. We hopen u gauw eens te spreken!

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl