Tuin aanleggen Amstelveen

Woont u in Amstelveen en wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Bijvoorbeeld om uw huidige tuin te renoveren of omdat u recent verhuisd bent? TuinmanConcurrent legt al decennialang tuinen aan in Amstelveen en omgeving. Onze hoveniers hebben passie voor tuinen en natuurlijk groene vingers. Bij Tuinman Concurrent kunt u bovendien rekenen op vakwerk voor een betaalbare prijs. Wat uw wens of budget ook is: wij helpen u graag bij het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin in Amstelveen!

Tuin aanleggen Amstelveen door Tuinman Concurrent

Een tuin aanleggen in Amstelveen begint met een ontwerp en resulteert uiteindelijk in het aanleggen van de tuin door hoveniers. Daartussenin zitten uiteraard een aantal stappen, die vooral te maken hebben met uw wensen en budget voor de nieuwe tuin. Kiest u bijvoorbeeld voor een eenvoudige, strakke tuin met sierbestrating en een paar plantenbakken? Of wilt u een weelderige tuin vol planten, bomen en een vijver? 

Wat uw idee of budget ook is: Tuinman Concurrent legt met passie uw nieuwe tuin aan in Amstelveen.

Tuin aanleggen Amstelveen door Tuinman Concurrent

Een tuin aanleggen in Amstelveen begint met een goed tuinontwerp. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en budget. Op basis van deze gegevens moet een tuinontwerp worden gemaakt die een handleiding vormt voor de hoveniers die uw tuin gaan aanleggen.

Een tuin ontwerpen kunt u zelf doen, maar dat raden wij ten zeerste af. Een tuin ontwerpen is meer dan alleen een mooie indeling maken. Er moet rekening worden gehouden met de seizoenen, wanneer bepaalde beplanting groeit, welke planten mooi kleuren bij elkaar, welke sierbestrating mooi past bij uw woning, een lichtplan en meer. 

Voor het ontwerpen van uw tuin kunt u aankloppen bij een tuinarchitect of hovenier. Een tuinarchitect is speciaal opgeleid voor het ontwerpen van tuinen. Voor de uitvoering moet u in veel gevallen een extern hoveniersbedrijf inschakelen. Laat u een tuinontwerp maken door Tuinman Concurrent? Dan kunnen onze eigen hoveniers uw nieuwe tuin direct voor u aanleggen! Kortom: bij ons vindt u alle diensten voor uw tuin onder één dak.

Het aanleggen van uw droomtuin in Amstelveen

Uw nieuwe tuin moet natuurlijk helemaal aansluiten op uw leven en bij uw wensen. Heeft u jonge kinderen? Dan zal de tuin er heel anders uitzien dan wanneer u gepensioneerd bent. Bij een tuin aanleggen in Amstelveen houden wij o.a. rekening met de volgende aspecten:

  • Hoeveel onderhoud wilt / kunt u doen aan uw tuin?
  • Welke ondergrond kiest u? Sierbestrating, gras, een terras of een combinatie?
  • Van welke beplanting houdt u? Een strakke heg, of liever een weelderige bloementuin?
  • Bomen of liever een moestuin?
  • Wilt u een overkapping in de tuin, een terras of misschien wel een tuinhuis om de fietsen, het gereedschap of speelgoed van de (klein)kinderen op te bergen?
  • Heeft u kinderen of huisdieren waarmee wij rekening dienen te houden bij het aanleggen van de nieuwe tuin?
  • Wilt u verlichting in de tuin, een vijver of prieeltje?
  • Welke stijl heeft uw voorkeur? Landelijk, modern of Oosters? 

De mogelijkheden voor een tuin aanleggen in Amstelveen zijn eindeloos. Weet u niet goed waar u moet beginnen of wat u mooi vindt? Onze tuinexperts staan graag voor u klaar met een passend tuinadvies.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuin laten aanleggen in Amstelveen: onze werkzaamheden

Een tuin aanleggen omvat veel verschillende werkzaamheden. Omdat wij een hoveniersbedrijf zijn, kunnen wij uw nieuwe tuin volledig zelf aanleggen. Hieronder sommen we een kleine selectie op van de werkzaamheden die wij uitvoeren bij een tuin aanleggen in Amstelveen:

Tuin aanleggen Amstelveen

Kosten hoveniersbedrijf Haarlem

De exacte kosten voor een tuin aanleggen in Amstelveen zijn geheel afhankelijk van uw wensen, de grootte van uw tuin en de gekozen materialen. De prijzen voor het aanleggen van een tuin lopen uiteen van zo’n € 400,- tot wel € 20.000,-. 

Het is goed om te weten dat wij voor vrijwel ieder budget een tuin aanleggen in Amstelveen en omgeving! 

Wilt u graag een indicatie van de kosten voor het aanleggen van een tuin in Amstelveen? Onderstaand schema geeft u een richtlijn wat de verschillende elementen in een tuin kosten.

Tuinman€ 35 – € 55 per uur
Aanleggen gazon€ 7 – € 12 per m2
Beplanting€ 12 – € 35 per m2
Houten terras€ 75 – € 225 per m2
Vijver€ 1075 – € 39.975
Verlichting€ 75 – € 95 per m2
Tuinhuisje€ 185 – € 10.000
Pergola€ 775 – € 4975
Prieel€ 1100 – € 6250
Schutting€ 55 – € 175 per meter
Bestrating€ 47 – € 145 per m2

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Offerte tuin aanleggen Amstelveen

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen in Amstelveen door Tuinman Concurrent en bent u benieuwd wat het u precies zal kosten? Hieronder vraagt u direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl