Hovenier Noord-Holland

Op zoek naar een hovenier in Noord-Holland? Stop dan met zoeken. TuinmanConcurrent onderhoudt al jarenlang tuinen in uw regio! Tevens verzorgen wij boomverzorging, tuinaanleg en tuinrenovaties. Onze hoveniers verzorgen uw tuin met passie en groene vingers. En dat voor een betaalbare prijs! Of u nu een eenmalig tuinproject hebt of op zoek bent naar een betrouwbare hovenier voor periodiek onderhoud: TuinmanConcurrent is úw hoveniersbedrijf in Noord-Holland.

Tuinontwerp in Noord-Holland

Een nieuwe tuin begint bij een tuinontwerp: een gedetailleerd ontwerp van uw nieuwe tuin. Hierin wordt niet alleen een nieuwe indeling gemaakt, maar ook rekening gehouden met optimale omstandigheden voor uw nieuwe beplanting. Het tuinontwerp dient vervolgens als kant-en-klare handleiding voor onze hoveniers om de nieuwe tuin aan te leggen.

Tuinaanleg Noord-Holland

Een nieuwe tuin aanleggen is een flinke klus. Ook zijn er veel keuzes te maken: kiest u voor sierbestrating of juist een gazon? Wilt u een vijver of een terras? Kiest u voor een schutting of een heg? Wilt u meer lichtinval of juist meer privacy? Kunt u veel onderhouden aan uw tuin, of wilt u een onderhoudsvrije tuin omdat u slecht ter been bent? 

Onze hoveniers adviseren u graag en denken met u mee hoe we uw ideale droomtuin kunnen aanleggen. Het aanleggen van uw tuin in Noord-Holland is een klus bij uitstek voor hoveniersbedrijf Tuinman Concurrent in Noord-Holland.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuinonderhoud Noord-Holland

Heeft u een tuin in Noord-Holland? Dan is het essentieel om deze goed te onderhouden. Zo voorkomt u dat de tuin verwilderd raakt en zorgt u er juist voor dat de tuin een fijne plek is om tijd door te brengen. Is tuinieren niet bepaald uw hobby, of heeft u geen tijd voor tuinonderhoud? Dan staan onze hoveniers graag voor uw klaar. Wij zijn dé hovenier in Noord-Holland voor tuinonderhoud. 

Kies bijvoorbeeld voor eenmalig onderhoud om uw verwilderde tuin weer helemaal op te knappen. Of kies voor periodiek onderhoud als u wilt dat wij regelmatig langskomen om uw tuin netjes bij te houden. Zo ligt uw tuin er altijd op en top verzorgd bij! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tuinrenovatie in heel Noord-Holland

Gemiddeld is een tuin eens in de 10-15 jaar toe aan een flinke opknapbeurt. Maar er kunnen ook andere redenen zijn voor een tuinrenovatie. U bent uitgekeken op uw huidige tuin bijvoorbeeld. Uw levensomstandigheden zijn veranderd, u had weinig tijd of was te slecht ter been om de tuin te kunnen onderhouden. Bent u misschien recent verhuisd naar Noord-Holland en wilt u een compleet andere tuin dan de vorige bewoners? Kortom: wilt u van uw tuin weer uw droomtuin maken? Hoveniersbedrijf Tuinman Concurrent helpt u graag!

Hovenier-Noord-Holland

Werkzaamheden Hovenier Noord-Holland

Bent u benieuwd waar u hoveniersbedrijf Tuinman Concurrent uit Noord-Holland voor kunt inschakelen? Hieronder sommen wij een globaal overzicht op van onze hovenierswerkzaamheden. Staat uw project er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij u alsnog kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op. 

Een kleine selectie van de werkzaamheden die wij uitvoeren als hoveniersbedrijf in Noord-Holland:

Kosten Hoveniersbedrijf Noord-Holland

De exacte kosten van onze diensten zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Heeft u een grote, eenmalige klus, of bent u op zoek naar periodiek onderhoud? De hoeveelheid en complexiteit van de werkzaamheden bepalen de prijs. Gemiddeld ligt het uurtarief van onze hoveniers tussen de € 30 en € 55.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Goedkope tuinman in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een goedkope tuinman in Noord-Holland? Tuinman Concurrent biedt betaalbare hoveniersdiensten aan voor ieder budget. Weten hoe? Samen met u maken we een onderhoudsplan. Hierin bekijken we welke werkzaamheden wij kunnen uitvoeren binnen uw budget en welke klusjes u wellicht zelf kunt doen om de kosten te drukken. 

Wilt u een nieuwe tuin in Noord-Holland laten aanleggen? Of uw tuin laten renoveren? Ook dan denken we graag met u mee wat we binnen uw budget voor u kunnen betekenen.

Offerte van een lokaal bedrijf in Noord-Holland

Iedere tuin is anders, net als de werkzaamheden die de tuin nodig heeft. Wilt u weten wat het kost om uw tuin te laten aanleggen of renoveren? Of wat tuinonderhoud door onze hoveniers kost? 

Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl