Hovenier Amsterdam

Bent u op zoek naar een hovenier in Amsterdam? TuinmanConcurrent onderhoudt al decennialang tuinen in Amsterdam en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor o.a. tuinonderhoud, een tuinontwerp en het aanleggen of renoveren van de tuin. Wat uw budget ook is en wat uw wensen ook zijn: onze ervaren hoveniers denken graag met u mee hoe we van uw tuin een droomtuin kunnen maken. 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw tuin in Amsterdam er altijd keurig bijligt. Of u nu een eenmalig tuinproject heeft of op zoek bent naar een betrouwbare hovenier voor periodiek onderhoud: Tuinman Concurrent is úw hoveniersbedrijf in Amsterdam.

Werkzaamheden Hovenier Amsterdam

Als hoveniersbedrijf in Amsterdam zijn wij graag de alles-in-één oplossing voor uw tuin. Hieronder sommen wij een globaal overzicht op van onze hovenierswerkzaamheden:

 • Gedeeltelijke tuinverbouwing
 • Complete tuinverbouwing
 • Grondwerkzaamheden
 • Tuin egaliseren
 • Terras aanleggen en reinigen
 • Sierbestrating leggen
 • Beplanting verplaatsen of opnieuw aanleggen
 • Snoeien
 • Bomen kappen en afvoeren
 • Aanleggen gazon (zowel graszoden als kunstgras)
 • Gazon maaien en verticuteren
 • Onkruid wieden
 • Bemesting
 • Blad blazen
 • Plaatsen van overkappingen en pergola’s
 • Plaatsen of repareren van hekwerk en schuttingen
 • Plaatsen van tuinverlichting
 • Vlonders plaatsen
 • Vijver graven en inrichten.

Staat uw tuinproject er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij u alsnog kunnen helpen! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tuinonderhoud Amsterdam

Bent u trots op uw Amsterdamse tuin, maar heeft u weinig tijd om de tuin te onderhouden? Zijn er delen van uw tuin waar u maar moeilijk bij kunt? Of is tuinieren niet bepaald uw hobby? Een hovenier kan u helpen om uw tuin keurig te onderhouden. Zo ligt uw tuin er altijd netjes bij. 

Een professionele hovenier weet alles van uw tuin, tuinonderhoud en de beste verzorging voor uw planten, bomen en gazon. Onze ervaren hoveniers staan graag voor uw klaar om uw tuin met passie en expertise te onderhouden. 

Tuinonderhoud kan zowel eenmalig zijn (bijvoorbeeld om uw verwilderde tuin weer helemaal op te knappen) of periodiek. Periodiek onderhoud betekent dat wij regelmatig langskomen om uw tuin bij te houden om ervoor te zorgen dat deze er altijd netjes bijligt.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuinontwerp Amsterdam

Het aanleggen of renoveren van uw tuin in Amsterdam begint met een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een gedetailleerde plattegrond van uw nieuwe tuin. Ook kunnen wij het tuinontwerp voorzien van een beplantingsplan. Hiermee kunnen wij rekening houden met de ideale leefomstandigheden van uw nieuwe planten. Maar een tuinontwerp is meer! Zo wordt in een tuinontwerp o.a. bepaald welke bestrating u wilt, waar de plantenborders komen, welk verlichtingsplan we aanleggen, etc. Een tuinontwerp is tevens een kant-en-klare handleiding voor onze hoveniers om uw tuin vakkundig te kunnen aanleggen.

Tuinaanleg in Amsterdam

Een tuin aanleggen is complexer dan u denkt. U kunt het bovendien maar één keer goed doen. Door uw tuin te laten aanleggen door een professioneel hoveniersbedrijf in Amsterdam, voorkomt u problemen zoals verzakking in de toekomst. Goedkoop is helaas bijna altijd duurkoop als het gaat om het aanleggen van een tuin.
Daarnaast zijn er veel keuzes te maken als u een nieuwe tuin laat aanleggen. Kiest u voor sierbestrating of juist een gazon? Wilt u een vijver of een terras? Kiest u voor een schutting of een heg? Wilt u meer lichtinval of juist meer privacy? Kunt u veel onderhouden aan uw tuin, of wilt u een onderhoudsvrije tuin omdat u slecht ter been bent? Heeft u kinderen of huisdieren? 

Onze hoveniers helpen u met advies op maat en denken mee hoe we uw ideale tuin kunnen aanleggen. Uiteraard allemaal binnen uw budget en naar uw eigen wensen.

Hovenier-Amsterdam

Tuinrenovatie Amsterdam

Bent u uitgekeken op uw tuin? Of zijn uw leefomstandigheden veranderd waardoor u een nieuwe tuin nodig heeft? Bent u recent verhuisd? Een tuinrenovatie maakt uw tuin weer een ideale droomtuin. 

Wist u dat een tuin gemiddeld eens in de 10-15 jaar sowieso toe is aan een flinke opknapbeurt? Hoveniersbedrijf Tuinman Concurrent helpt u graag met de tuinrenovatie. Wij kunnen uw tuin compleet opnieuw aanleggen, maar ook alleen een nieuwe schutting plaatsen, een nieuw gazon aanleggen of uw beplanting vervangen.

Kosten Hovenier Amsterdam

Wat kost een hovenier in Amsterdam? Ons uurtarief ligt gemiddeld tussen de € 30 en € 55. De exacte prijs voor onze hovenierswerkzaamheden zijn afhankelijk van o.a. de hoeveelheid werk en de complexiteit van de werkzaamheden.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Goedkope tuinman in Amsterdam

Tuinman Concurrent is een betaalbare tuinman in Amsterdam. Wij bieden hoveniersdiensten aan voor vrijwel ieder budget. Dit doen we door middel van een onderhoudsplan. Hierin bekijken we welke werkzaamheden wij kunnen uitvoeren binnen uw budget en welke klusjes u wellicht zelf kunt doen om de kosten te drukken.
Wilt u een nieuwe tuin in Amsterdam laten aanleggen? Of uw tuin laten renoveren? Ook dan denken we graag met u mee wat we binnen uw budget voor u kunnen betekenen.

Hovenier Amsterdam: vrijblijvende offerte aanvragen

Een tuin onderhouden, renoveren of aanleggen is maatwerk. Wilt u weten wat uw tuinproject precies gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl