Hovenier Aalsmeer

TuinmanConcurrent is al decennialang hét betaalbare hoveniersbedrijf in Aalsmeer. Bij ons kunt u o.a. terecht voor tuinonderhoud, een tuinontwerp en het aanleggen of renoveren van de tuin. Wat uw budget ook is en wat uw wensen ook zijn: onze ervaren hoveniers denken graag met u mee hoe we van uw tuin een droomtuin kunnen maken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd keurig netjes bijligt. Of u nu een eenmalig tuinproject heeft of op zoek bent naar een betrouwbare hovenier voor periodiek onderhoud: TuinmanConcurrent is úw hovenier in Aalsmeer.

Werkzaamheden hovenier Aalsmeer

Als hoveniersbedrijf in Aalsmeer zijn wij de alles-in-één oplossing voor uw tuin. Hieronder sommen wij een globaal overzicht op van onze hovenierswerkzaamheden:

 • Gedeeltelijke tuinverbouwing
 • Complete tuinverbouwing
 • Grondwerkzaamheden
 • Tuin egaliseren
 • Terras aanleggen en reinigen
 • Sierbestrating leggen
 • Beplanting verplaatsen of opnieuw aanleggen
 • Snoeien
 • Bomen kappen en afvoeren
 • Aanleggen gazon (zowel graszoden als kunstgras)
 • Gazon maaien en verticuteren
 • Onkruid wieden
 • Bemesting
 • Blad blazen
 • Plaatsen van overkappingen en pergola’s
 • Plaatsen of repareren van hekwerk en schuttingen
 • Plaatsen van tuinverlichting
 • Vlonders plaatsen
 • Vijver graven en inrichten.

Staat uw tuinproject er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij u alsnog kunnen helpen! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tuinonderhoud Aalsmeer

Waar de één dol is op tuinieren, is het onderhouden van de tuin voor anderen een blok aan het been. Is tuinieren niet bepaald uw hobby of heeft u geen tijd om de tuin bij te houden? Bijvoorbeeld door een drukke baan of kinderen? Bent u slecht ter been of zijn er andere omstandigheden waarom u liever een hovenier inschakelt voor tuinonderhoud? Onze hoveniers staan graag voor uw klaar om uw tuin met passie voor groen te onderhouden. 

Zo kunt u kiezen voor eenmalig onderhoud om uw verwilderde tuin weer helemaal op te knappen. Of voor periodiek onderhoud als u wilt dat wij regelmatig langskomen om uw tuin bij te houden. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes verzorgd bijligt.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuinontwerp in Aalsmeer

Een tuin aanleggen of renoveren begint met een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een gedetailleerde schets van uw nieuwe tuin. Met een beplantingsplan kunnen wij bovendien rekening houden met de ideale leefomstandigheden van uw nieuwe planten. Maar een tuinontwerp is meer! Zo wordt bepaald welke bestrating u wilt, waar de plantenborders komen, welk verlichtingsplan we aanleggen, kleurenschema’s, bloeischema’s en meer!

Een tuinontwerp is bovendien een kant-en-klare handleiding voor onze hoveniers om uw tuin vakkundig te kunnen aanleggen.

Tuinaanleg door Hovenier Aalsmeer

Bij een tuin aanleggen komt meer kijken dan u denkt. Bovendien gebeurt het aanleggen bij voorkeur op een professionele manier. Door uw tuin te laten aanleggen door een vakkundig hoveniersbedrijf in Aalsmeer, voorkomt u problemen zoals verzakking of slecht bloeiende planten in de toekomst. 

Daarnaast zijn er veel keuzes te maken als u een nieuwe tuin laat aanleggen. Kiest u voor sierbestrating of juist een gazon? Wilt u een vijver of een terras? Kiest u voor een schutting of een heg? Wilt u meer lichtinval of juist meer privacy? Kunt u veel onderhouden aan uw tuin, of wilt u een onderhoudsvrije tuin omdat u slecht ter been bent? Heeft u kinderen of huisdieren? Onze hoveniers adviseren u graag en denken mee hoe we uw ideale tuin kunnen creëren.

Hovenier-Aalsmeer

Tuinrenovatie Aalsmeer

Bent u uitgekeken op uw tuin? Of zijn uw leefomstandigheden dusdanig veranderd dat een nieuwe tuin nodig is? Bent u recent verhuisd en past de smaak van de vorige bewoners niet bij die van u? Een tuinrenovatie maakt uw tuin weer een ideale droomtuin. 

Wist u dat een tuin gemiddeld eens in de 10-15 jaar sowieso toe is aan een flinke opknapbeurt? Hoveniersbedrijf Tuinman Concurrent helpt u graag met de tuinrenovatie.

Kosten voor een hovenier in Aalsmeer

Wat kost een hovenier in Aalsmeer? Gemiddeld ligt het uurtarief van onze hoveniers tussen de € 30 en € 55. De exacte kosten zijn afhankelijk van o.a. de hoeveelheid werk en de complexiteit van de werkzaamheden.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Goedkope Hovenier Aalsmeer

TuinmanConcurrent is een betaalbare hovenier in Aalsmeer. Wij bieden hoveniersdiensten aan voor vrijwel ieder budget. Dit doen we door middel van een onderhoudsplan. Hierin bekijken we welke werkzaamheden wij kunnen uitvoeren binnen uw budget en welke klusjes u wellicht zelf kunt doen om de kosten te drukken.

Wilt u een nieuwe tuin in Aalsmeer laten aanleggen? Of uw tuin laten renoveren? Ook dan denken we graag met u mee wat we binnen uw budget voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een tuin onderhouden, renoveren of aanleggen is maatwerk. Wilt u weten wat uw tuinproject precies gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl