Hovenier Haarlem

Bent u op zoek naar de beste hovenier in Haarlem? Tuinmanconcurrent onderhoudt al decennialang tuinen in de regio Haarlem. Ook verzorgen wij tuinaanleg en tuinrenovaties. Onze hoveniers verzorgen uw tuin met de grootste zorg en aandacht. En dat voor een betaalbare prijs. Of u nu een eenmalig project hebt of op zoek bent naar een betrouwbare hovenier voor periodiek onderhoud: Tuinman Concurrent biedt alles wat u zoekt in een hoveniersbedrijf in Haarlem.

Tuinontwerp Haarlem

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen in de regio Haarlem? Of gaat u uw bestaande tuin renoveren? Dan heeft u een tuinontwerp nodig. Een tuinontwerp laat zien hoe de indeling van uw nieuwe tuin eruit gaat zien. Ook is het een kant-en-klare handleiding voor onze hoveniers om direct aan de slag te kunnen. Tuinman Concurrent helpt u graag met een tuinontwerp voor uw tuin in Haarlem of omstreken.

Tuinaanleg Haarlem

Wilt u een tuin laten aanleggen in Haarlem? Daar komen veel werkzaamheden bij kijken die u bij uitstek kunt uitbesteden aan een hovenier in Haarlem. Allereerst zijn er een aantal keuzes te maken. Kiest u voor sierbestrating of juist voor een weelderige tuin met veel groen? Wilt u een terras laten aanleggen of juist een gazon? Onze hoveniers denken graag met u mee hoe we van uw tuin een droomtuin te maken! Hier komen ook veel praktische zaken bij kijken. Hoeveel onderhoud wilt u bijvoorbeeld aan uw nieuwe tuin? Heeft u kinderen of huisdieren die regelmatig spelen in de tuin? Wilt u veel lichtinval of juist meer privacy?

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuinonderhoud Haarlem

Heeft u een prachtige tuin in Haarlem? En wilt u dat deze goed onderhouden wordt? Dit kunt u natuurlijk prima zelf doen. Is tuinieren niet bepaald uw hobby, of heeft u simpelweg geen tijd voor tuinonderhoud? Dan staan onze hoveniers graag voor uw klaar. Wij zijn dé hovenier in Haarlem voor tuinonderhoud. Welke werkzaamheden het zijn en hoeveel tijd wij daaraan kwijt zijn, is van een aantal factoren afhankelijk. De grootte van uw tuin bijvoorbeeld, de hoeveelheid beplanting maar ook uw eigen wensen. Wilt u graag periodiek tuinonderhoud in Haarlem, of eenmalig onderhoud? Wat uw wensen ook zijn: wij staan voor u klaar.

Tuinrenovatie Haarlem

Gemiddeld is een tuin eens in de 10-15 jaar toe aan een flinke opknapbeurt. Maar er kunnen meer redenen zijn voor een tuinrenovatie in Haarlem. Wellicht had u het druk of was u slecht ter been en is uw tuin overwoekerd geraakt. Misschien zijn uw leefomstandigheden dusdanig veranderd, dat het vraagt om een nieuwe tuinindeling. Ook komt een tuinrenovatie in Haarlem voor bij de aanschaf van een nieuwe woning in de regio. De indeling is wellicht nog de smaak van de vorige bewoners en niet zozeer die van uzelf. Wilt u van uw tuin weer uw droomtuin maken om volop van te genieten? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hovenier Haarlem

Werkzaamheden hovenier Haarlem

Bent u benieuwd wat tuinmanconcurrent zoal voor u kan betekenen? Hieronder sommen wij een globaal overzicht op van onze werkzaamheden. Staat uw project er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij u alsnog kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Een kleine selectie van de werkzaamheden die wij uitvoeren als hovenier in Haarlem:

Kosten hoveniersbedrijf Haarlem

Gemiddeld ligt ons uurtarief tussen de € 30 en € 55. De exacte prijs is van een aantal factoren afhankelijk. De grootte van uw tuin bijvoorbeeld, de hoeveelheid werk of onderhoud, maar ook van de complexiteit van de werkzaamheden.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Goedkope tuinman Haarlem

Bent u op zoek naar een goedkope tuinman in Haarlem of omgeving? Tuinmanconcurrent biedt betaalbare hoveniersdiensten voor ieder budget. Samen met u maken we een onderhoudsplan. Zo kunt u precies bepalen welke werkzaamheden u wilt uitbesteden en welk onderhoud u wellicht zelf kunt uitvoeren. Wilt u een nieuwe tuin in Haarlem laten aanleggen? Of uw tuin laten renoveren? Ook dan denken we graag met u mee wat we binnen uw budget voor u kunnen betekenen.

Offerte hovenier Haarlem

Het bepalen van de werkzaamheden van een hovenier is maatwerk. Wij helpen u graag om van uw tuin weer een droomtuin te maken. Bent u benieuwd wat het kost om uw ideale tuin te realiseren of om uw tuin in Haarlem te onderhouden? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. 

Liever eerst een adviserend gesprek of een bezoek op locatie? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl