Tuin aanleggen Haarlem

Wilt u een tuin aanleggen in Haarlem? Dan bent u bij TuinmanConcurrent aan het juiste adres! Onze hoveniers hebben passie voor tuinen en natuurlijk groene vingers. Al decennialang zijn onze hoveniers actief in Haarlem en omgeving en tuinen aanleggen is hun tweede natuur. Bij Tuinman Concurrent kunt u rekenen op vakwerk voor een betaalbare, concurrerende prijs. Wat uw wens of budget ook is: wij helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin in Haarlem!

Tuin aanleggen Haarlem door Tuinman Concurrent

Een tuin aanleggen begint met een ontwerp en resulteert in het aanleggen van de tuin door hoveniers. Een tuin aanleggen gebeurt volledig naar uw wensen. Kiest u voor een eenvoudige, maar strakke tuin met sierbestrating en een paar plantenbakken? Of wilt u een oase van rust creëren met een weelderige tuin en een kabbelende vijver? Wat uw idee of budget ook is: Tuinman Concurrent legt met passie uw nieuwe tuin aan in Haarlem.

Tuin aanleggen in Haarlem: hoe werkt het?

Een tuin aanleggen in Haarlem gebeurt in een aantal fases. Allereerst gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen en budget. Op basis van deze gegevens moet een tuinontwerp worden gemaakt. Dit kunt u zelf doen, maar dat raden wij ten zeerste af. Een tuin ontwerpen is meer dan alleen een mooie indeling maken. Er moet rekening worden gehouden met de seizoenen, wanneer beplanting groeit, welke sierbestrating mooi past bij uw woning, een lichtplan en meer. 

U kunt een tuinontwerp laten maken door een tuinarchitect of hovenier. Een tuinarchitect is opgeleid in het ontwerpen van tuinen. Voor de uitvoering moet u vaak een extern hoveniersbedrijf inschakelen. Laat u een tuinontwerp maken door Tuinman Concurrent? Dan kunnen onze eigen hoveniers uw nieuwe tuin direct voor u aanleggen! Bij ons vindt u alle diensten voor uw tuin onder één dak. 

Uw nieuwe tuin moet natuurlijk helemaal aansluiten op uw leven en wensen. Heeft u jonge kinderen? Dan zal de tuin er heel anders uitzien dan wanneer u gepensioneerd bent. Bij een tuin aanleggen in Haarlem houden wij o.a. rekening met de volgende aspecten:

  • Hoeveel onderhoud wilt / kunt u doen aan uw tuin?
  • Kiest u voor sierbestrating, gras, een terras of een combinatie?
  • Van welke beplanting houdt u? Een strakke heg, of liever een weelderige bloementuin? Bomen of liever een moestuin?
  • Wilt u een overkapping in de tuin, een terras of misschien wel een tuinhuis om de fietsen, het gereedschap of speelgoed van de (klein)kinderen op te bergen?
  • Heeft u kinderen of huisdieren waarmee wij rekening dienen te houden bij het aanleggen van de nieuwe tuin?
  • Wilt u verlichting in de tuin, een vijver of prieeltje?
  • Welke stijl heeft uw voorkeur? Kiest u voor een landelijke tuin, een minimalistische tuin of een Japanse tuin?

    De mogelijkheden voor een tuin aanleggen in Haarlem zijn eindeloos. Duizelt het u een beetje en weet u niet goed wat te kiezen? Onze tuinexperts staan graag voor u klaar met een passend tuinadvies.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Werkzaamheden tuin aanleggen

Een tuin aanleggen omvat veel verschillende werkzaamheden. Omdat wij een hoveniersbedrijf zijn, kunnen wij uw nieuwe tuin volledig zelf aanleggen. Hieronder sommen we een kleine selectie op van de werkzaamheden die wij uitvoeren bij een tuin aanleggen in Haarlem:

Tuin-aanleggen-Haarlem

Kosten tuin aanleggen Haarlem

De exacte kosten voor een tuin aanleggen in Haarlem zijn geheel afhankelijk van uw wensen, de grootte van uw tuin en de gekozen materialen. De prijzen voor het aanleggen van een tuin lopen uiteen van zo’n € 400,- tot wel € 20.000,-. 

Het is goed om te weten dat wij voor vrijwel ieder budget een tuin aanleggen in Haarlem en omgeving! 

Wilt u graag een indicatie van de kosten voor het aanleggen van een tuin in Haarlem? Onderstaand schema geeft u een richtlijn wat de verschillende elementen in een tuin kosten. 

Tuinman€ 35 – € 55 per uur
Aanleggen gazon€ 7 – € 12 per m2
Beplanting€ 12 – € 35 per m2
Houten terras€ 75 – € 225 per m2
Vijver€ 1075 – € 39.975
Verlichting€ 75 – € 95 per m2
Tuinhuisje€ 185 – € 10.000
Pergola€ 775 – € 4975
Prieel€ 1100 – € 6250
Schutting€ 55 – € 175 per meter
Bestrating€ 47 – € 145 per m2
 
De goedkoopste manier om een tuin aan te leggen, is een tuin met alleen bestrating en beplanting. U bent dan gemiddeld € 75,- per m2 kwijt. 
Wilt u daarnaast graag een overkapping en verlichting, dan betaalt u al snel € 100,- per m2. 
Kiest u voor een luxe tuin met een vijver en hardhouten elementen, dan betaalt u al snel zo’n € 250,- per m2. 
 

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Offerte tuin aanleggen Haarlem

Droomt u van een nieuwe tuin in Haarlem? Tuinman Concurrent is al jarenlang hét hoveniersbedrijf voor tuinen aanleggen in Haarlem en omgeving! Benieuwd wat uw nieuwe tuin gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl