Hovenier Hilversum

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare hovenier in Hilversum? TuinmanConcurrent onderhoudt al decennialang tuinen in uw regio. Bij ons kunt u o.a. terecht voor tuinonderhoud, een tuinontwerp en het aanleggen of renoveren van de tuin. Wat uw budget ook is en wat uw wensen ook zijn: onze ervaren hoveniers denken graag met u mee hoe we van uw tuin een droomtuin kunnen maken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd keurig netjes bijligt. Of u nu een eenmalig tuinproject heeft of op zoek bent naar een betrouwbare hovenier voor periodiek onderhoud: Tuinman Concurrent is úw hovenier in Hilversum.

Werkzaamheden Hovenier Hilversum

Als hoveniersbedrijf in Hilversum zijn wij graag de alles-in-één oplossing voor uw tuin. Hieronder sommen wij een globaal overzicht op van onze hovenierswerkzaamheden:

Staat uw tuinproject er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij u alsnog kunnen helpen! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tuinonderhoud Hilversum

Een tuin onderhouden kan veel werk zijn. Hoe groter de tuin en hoe meer beplanting, hoe meer tijd u eraan kwijt bent. Waar de één dol is op tuinieren, is het onderhouden van de tuin voor anderen een blok aan het been. Is tuinieren niet bepaald uw hobby of heeft u geen tijd om de tuin bij te houden? Bijvoorbeeld door een drukke baan of kinderen? Bent u slecht ter been of zijn er andere omstandigheden waarom u liever een hovenier inschakelt voor tuinonderhoud?

Onze hoveniers staan graag voor uw klaar om uw tuin met passie voor groen te onderhouden.
 

Kies bijvoorbeeld voor eenmalig onderhoud om uw verwilderde tuin weer helemaal op te knappen. Of voor periodiek onderhoud als u wilt dat wij regelmatig langskomen om uw tuin bij te houden. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes verzorgd bijligt.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuinontwerp Hilversum

Een tuin aanleggen of renoveren begint met een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een gedetailleerde schets van uw nieuwe tuin. Met een beplantingsplan kunnen wij bovendien rekening houden met de ideale leefomstandigheden van uw nieuwe planten. Maar een tuinontwerp is meer! Zo wordt bepaald welke bestrating u wilt, waar de plantenborders komen, welk verlichtingsplan we aanleggen, kleurenschema’s, bloeischema’s en meer!

Een tuinontwerp is bovendien een kant-en-klare handleiding voor onze hoveniers om uw tuin vakkundig te kunnen aanleggen.

Tuinaanleg in Hilversum

Een tuin aanleggen is complexer dan u denkt. U kunt het bovendien maar één keer goed doen. Door uw tuin te laten aanleggen door een professioneel hoveniersbedrijf in Hilversum, voorkomt u problemen zoals verzakking of slecht bloeiende planten in de toekomst. Goedkoop is bijna altijd duurkoop als het gaat om het aanleggen van een tuin. 

Daarnaast zijn er veel keuzes te maken als u een nieuwe tuin laat aanleggen. Kiest u voor sierbestrating of juist een gazon? Wilt u een vijver of een terras? Kiest u voor een schutting of een heg? Wilt u meer lichtinval of juist meer privacy? Kunt u veel onderhouden aan uw tuin, of wilt u een onderhoudsvrije tuin omdat u slecht ter been bent? Heeft u kinderen of huisdieren? 

Onze hoveniers helpen u met advies op maat en denken mee hoe we uw ideale tuin kunnen aanleggen. Uiteraard allemaal binnen uw budget.

Hovenier-Hilversum

Tuinrenovatie in Hilversum en omstreken

Bent u uitgekeken op uw tuin? Of zijn uw leefomstandigheden veranderd waardoor u een nieuwe tuin nodig heeft? Bent u recent verhuisd? Een tuinrenovatie maakt uw tuin weer een ideale droomtuin. 

Wist u dat een tuin gemiddeld eens in de 10-15 jaar sowieso toe is aan een flinke opknapbeurt? Hoveniersbedrijf Tuinman Concurrent helpt u graag met de tuinrenovatie. Wij kunnen uw tuin compleet opnieuw aanleggen, maar ook alleen een nieuwe schutting plaatsen, een nieuw gazon aanleggen of uw beplanting vervangen.

Kosten Hoveniersbedrijf Hilversum

De exacte kosten voor onze hovenierswerkzaamheden zijn afhankelijk van o.a. de hoeveelheid werk en de complexiteit van de werkzaamheden. Gemiddeld ligt het uurtarief van onze hoveniers tussen de € 30 en € 55.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Goedkope tuinman Haarlem

Tuinman Concurrent is een betaalbare hovenier in Hilversum. Wij bieden hoveniersdiensten aan voor vrijwel ieder budget. Dit doen we door middel van een onderhoudsplan. Hierin bekijken we welke werkzaamheden wij kunnen uitvoeren binnen uw budget en welke klusjes u wellicht zelf kunt doen om de kosten te drukken.

Wilt u een nieuwe tuin in Hilversum laten aanleggen? Of uw tuin laten renoveren? Ook dan denken we graag met u mee wat we binnen uw budget voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen bij een lokale hovenier in Hilversum

Een tuin onderhouden, renoveren of aanleggen is maatwerk. Wilt u weten wat uw tuinproject precies gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl