Tuin aanleggen Hilversum

Gaat u uw tuin in Hilversum renoveren? Of bent u recent verhuisd naar Hilversum en wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Voor een vakkundig resultaat waar u jarenlang van geniet laat u de tuin aanleggen door ervaren hoveniers. Tuinman Concurrent legt al jarenlang tuinen aan in Hilversum en omgeving. Wij staan bekend om absoluut vakwerk voor een betaalbare prijs. Wat uw wens of budget ook is: wij helpen u graag bij het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin in Hilversum!

Tuin laten aanleggen in Hilversum door Tuinman Concurrent

Een tuin aanleggen in Hilversum begint met een ontwerp. Dit tuinontwerp vormt de handleiding voor de hoveniers die uw tuin aanleggen. Hoe uw nieuwe tuin in Hilversum eruit komt te zien, is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en budget. Kiest u bijvoorbeeld voor een eenvoudige tuin met sierbestrating en een paar plantenbakken? Of wilt u een weelderige tuin vol planten, bomen en een vijver?

Geen wens is te gek voor Tuinman Concurrent. Wij leggen met passie en groene vingers uw nieuwe tuin aan in Hilversum.

Tuin aanleggen begint met een tuinontwerp

Een tuin aanleggen in Hilversum begint met een goed tuinontwerp. Onze tuinexperts gaan graag met u in gesprek over uw wensen en natuurlijk uw budget. Op basis van deze gegevens maken wij een tuinontwerp. Bent u akkoord met dit ontwerp? Dan vormt deze de handleiding voor de hoveniers die uw tuin gaan aanleggen.

Om geld te besparen kiezen mensen ervoor om hun tuin zelf te ontwerpen. Een tuin ontwerpen is echter meer dan alleen een mooie indeling maken. Zo moet er gedacht worden aan de bloeiperiodes van planten en bomen, kleurenschema’s, praktische zaken zoals bestrating, een verlichtingsplan, wellicht een tuinhuis en nog veel meer!

Zowel een tuinarchitect als een hovenier kan uw tuin samen met u ontwerpen. Een tuinarchitect is speciaal opgeleid voor het ontwerpen van tuinen. Voor de uitvoering moet u echter in veel gevallen een extern hoveniersbedrijf inschakelen. Laat u een tuinontwerp maken door Tuinman Concurrent? Dan kunnen onze eigen hoveniers uw nieuwe tuin direct voor u aanleggen! Kortom: bij ons vindt u alle diensten voor uw tuin onder één dak.

Essentiele punten bij het aanleggen van een tuin

De nieuwe tuin zal een groot onderdeel gaan uitmaken van uw dagelijkse leven. Essentieel dus om uw tuin helemaal aan te laten sluiten op uw wensen en levensstijl. 

Heeft u jonge kinderen? Dan zal de tuin er heel anders uitzien dan wanneer u gepensioneerd bent. Heeft u huisdieren of hooikoorts? Allemaal aspecten die we meenemen in het aanleggen van uw tuin. Bij een tuin aanleggen in Hilversum houden wij o.a. rekening met de volgende aspecten:

  • Hoeveel onderhoud wilt / kunt u doen aan uw tuin?
  • Welke ondergrond kiest u? Sierbestrating, gras, een terras of een combinatie?
  • Van welke beplanting houdt u? Een strakke heg, of liever een weelderige bloementuin? Bomen of liever een moestuin?
  • Wilt u een overkapping in de tuin, een terras of misschien wel een tuinhuis om de fietsen, het gereedschap of speelgoed van de (klein)kinderen op te bergen?
  • Heeft u kinderen of huisdieren waarmee wij rekening dienen te houden bij het aanleggen van de nieuwe tuin?
  • Wilt u verlichting in de tuin, een vijver of prieeltje?
  • Welke stijl heeft uw voorkeur? Landelijk, modern, Oosters of Scandinavisch? 

Zoals u zich vast kunt voorstellen zijn de mogelijkheden voor het aanleggen van een tuin in Hilversum eindeloos. Duizelt het u een beetje, of heeft u last van keuzestress? Weet u niet wat mogelijk is binnen uw budget? Onze tuinexperts staan graag voor u klaar met een passend tuinadvies.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Werkzaamheden tuin aanleggen

Een tuin aanleggen omvat veel verschillende werkzaamheden. Vaak beginnen we met de basis (zoals het egaliseren van de tuin), voordat we de tuin mooi kunnen aankleden. Omdat wij een hoveniersbedrijf zijn, kunnen wij uw nieuwe tuin van A tot Z aanleggen.

Hieronder vindt u een kleine selectie op van de werkzaamheden die wij uitvoeren:

Tuin-aanleggen-Hilversum

Kosten tuin aanleggen Hilversum

De exacte kosten voor een tuin aanleggen in Hilversum zijn volledig afhankelijk van uw wensen, de grootte van uw tuin en de gekozen materialen. De prijzen voor het aanleggen van een tuin lopen uiteen van zo’n € 400,- tot wel € 20.000,-. 

Het is goed om te weten dat wij voor vrijwel ieder budget een tuin aanleggen in Hilversum en omgeving! 

Wilt u graag een indicatie van de kosten voor het aanleggen van een tuin in Hilversum? Onderstaand schema geeft u een richtlijn wat de verschillende elementen in een tuin kosten. 

Tuinman€ 35 – € 55 per uur
Aanleggen gazon€ 7 – € 12 per m2
Beplanting€ 12 – € 35 per m2
Houten terras€ 75 – € 225 per m2
Vijver€ 1075 – € 39.975
Verlichting€ 75 – € 95 per m2
Tuinhuisje€ 185 – € 10.000
Pergola€ 775 – € 4975
Prieel€ 1100 – € 6250
Schutting€ 55 – € 175 per meter
Bestrating€ 47 – € 145 per m2

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Offerte tuin aanleggen Hilversum

Tuinman Concurrent legt al jarenlang tuinen aan in uw regio. Wilt u weten wat het kost om uw nieuwe droomtuin in Hilversum te laten aanleggen door de hoveniers van Tuinman Concurrent?

Hieronder vraagt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl