Tuinman Amsterdam

Heeft u een tuin in Amsterdam, maar mist u groene vingers? Of heeft u simpelweg de tijd niet om uw tuin bij te houden? Tuinman Amsterdam onderhoudt uw tuin in een handomdraai en tegen een betaalbaar tarief.

Wat doet tuinman Amsterdam?

De werkzaamheden van tuinman Amsterdam kunt u globaal verdelen in twee groepen: 

Tuinaanleg Amsterdam

Was u uitgekeken op uw oude tuin? Of was deze verwilderd? Bent u recent verhuisd en wilt u een compleet andere tuin dan de vorige bewoners? Tuinman Amsterdam kan uw tuin opnieuw voor u aanleggen.

U kunt daarbij denken aan de volgende werkzaamheden:

De prijs van het aanleggen van uw tuin in Amsterdam is geheel afhankelijk van de totale oppervlakte maar ook van uw wensen. Eén ding is zeker: voor het voordelig aanleggen van een tuin in Amsterdam kunt u terecht bij Tuinman Concurrent.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuinonderhoud Amsterdam

Heeft u een fijne tuin in Amsterdam, maar komt u niet toe aan het onderhoud? Wees gerust: u bent zeker niet de enige! Veel mensen besteden tuinonderhoud uit aan tuinman Amsterdam. Bijvoorbeeld door tijdgebrek, het ontbreken van groene vingers of het juiste gereedschap of omdat tuinonderhoud lichamelijk zwaar is. 

Onze tuinman maait met alle liefde uw gazon, snoeit de heg of voorziet de hele tuin van meststoffen. U kunt bij tuinonderhoud in Amsterdam denken aan de volgende werkzaamheden: 

 • Grasmaaien
 • Snoeien en knippen van heggen, bomen
 • en planten
 • Gazon verticuteren
 • Onkruid wieden
 • Tuin schoonmaken
 • Bemesten en zaaien
 • Verplanten
 • Gezondheid van bomen en planten controleren
 • Ongedierte bestrijden
 • Vijver onderhouden
 • Planten of stekjes kweken
 • Onderhouden en repareren van tuingereedschap. 

Daarnaast kunnen onze tuinmannen u adviseren over het onderhoud van uw tuin. Veel klanten kiezen er namelijk voor om periodiek een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren door onze tuinman. Tussendoor houden zij de tuin zelf een beetje bij waardoor ze flink besparen op de kosten. Wat uw wensen ook zijn: onze tuinman uit Amsterdam gaat met plezier aan de slag in uw tuin!

Goede tuinman Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede tuinman in Amsterdam tegen een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder. Onze tuinmannen nemen samen met u de tuinklus door en komen met het juiste materiaal bij u langs. Bij ons geen lange wachttijden: onze tuinmannen zijn altijd bij u in de buurt. Daarnaast hebben wij kennis van groen, tuintrends en tuingereedschap.

Tuinman Amsterdam eenmalig inhuren

Heeft u een grote tuinklus die u maar blijft uitstellen? Wij komen voor eenmalige klussen graag bij u langs. Denk aan het kappen van een boom, het plaatsen van een nieuwe schutting of gewoon een grote onderhoudsbeurt aan uw tuin.

Tuin aanleggen Amstelveen

Tuinman Amsterdam periodiek inhuren

Wilt u dat uw tuin er altijd netjes bijligt? Wilt u wel het plezier van de tuin, maar niet het onderhoud? Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van periodiek onderhoud en de bijbehorende kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wat uw wensen ook zijn, onze tuinmannen steken de handen graag uit de mouwen!

Waarom een tuinman inhuren?

Er zijn vele redenen om een tuinman in Amsterdam in te huren: 

 • U heeft te weinig tijd om uw tuin zelf te onderhouden.
 • U geeft geen groene vingers of bent slecht ter been.
 • U beschikt niet over het juiste materiaal en gereedschap.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Kosten tuinman Amsterdam

Afhankelijk van de werkzaamheden vragen wij tussen de € 35,- en € 55,- per uur.

Offerte aanvragen tuinman Amsterdam

Benieuwd wat het kost om uw tuin eenmalig of periodiek te laten onderhouden of te laten aanleggen door onze tuinman? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl