Tuin aanleggen Hoofddorp

Een nieuwe tuin aanleggen in Hoofddorp? Zoek dan niet verder. Tuinman Concurrent legt met passie en groene vingers uw nieuwe tuin aan. Bijvoorbeeld omdat u uw tuin wilt renoveren, herinrichten of omdat u recent verhuisd bent en een andere tuin wilt dan de vorige bewoners. Onze hoveniers staan bekend om hun vakwerk, expertise op het gebied van beplanting en natuurlijk de betaalbare prijs. Wat uw wens of budget ook is: wij helpen u graag bij het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin in Hoofddorp!

Tuin laten aanleggen door Tuinman Concurrent

Een tuin aanleggen in Hoofddorp begint met een tuinontwerp. Hierin staat heel precies uitgetekend hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Het tuinontwerp is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en budget. Kiest u bijvoorbeeld voor een eenvoudige tuin met alleen wat bestrating en plantenbakken? Of wilt u een weelderige tuin vol planten, bomen en een vijver? 

Wat uw wensen of budget ook is: wij steken onze handen graag voor u uit de mouwen bij het aanleggen van uw nieuwe tuin in Hoofddorp.

Tuinontwerp zelf maken, door een architect of hovenier?

Een tuin aanleggen begint bij een ontwerp. Om kosten te besparen kunt u dit zelf doen, maar het is aan te raden dit door een hovenier of tuinarchitect te laten doen. Een tuin ontwerp is meer dan alleen het indelen van een tuin. Er moet ook gelet worden op de stand van de zon, welke planten groeien in welk seizoen, bestrating, een verlichtingsplan en meer. Een tuinarchitect is opgeleid in het ontwerpen van tuinen. Voor de uitvoering moet u vaak een extern bedrijf inschakelen. Laat u een tuinontwerp maken door Tuinman Concurrent? Dan kunnen onze eigen hoveniers uw nieuwe tuin direct voor u aanleggen!

Kiest u voor bestrating, gras of hout?

De basis van uw tuin wordt bepaald door de ondergrond. Kiest u voor gras, sierbestrating, vlonders of een groot terras? Een combinatie, of misschien wel alles?

Beplanting in uw nieuwe tuin

Een beetje tuin heeft natuurlijk planten. Welke planten, bomen en struiken wilt u graag terugzien in uw nieuwe tuin? Kiest u voor veel beplanting of juist weinig? Wilt u de planten netjes in bakken of liever een weelderige bloementuin?

Wilt u een overkapping?

Veel mensen kiezen voor een overkapping in de tuin. Zo kunt u in ieder seizoen heerlijk van de tuin genieten. In de zomermaanden biedt een overkapping beschutting tegen de zon, in de winter juist beschutting tegen kou en regen. Er zijn verschillende soorten overkappingen. Kies bijvoorbeeld voor een overkapping die aan uw woning vast staat, een vrijstaande overkapping, een pergola of prieel.

Wel of geen tuinhuis?

Een tuinhuis neemt natuurlijk wat ruimte in beslag, maar is ook erg praktisch als u veel spullen, speelgoed, fietsen of gereedschap wilt opbergen. Tuinhuisjes worden meestal gemaakt van hout, metaal of kunststof.

Wilt u een vijver in de tuin?

Veel mensen willen een vijver in de tuin. Een vijver is immers een oase van ontspanning en rust en is aan te leggen in alle soorten en maten. Of u nu een kleine of grote tuin heeft: in vrijwel alle gevallen is het mogelijk om een vijver aan te leggen in uw tuin.

Zoals u zich vast kunt voorstellen zijn de mogelijkheden voor het aanleggen van een tuin in Hoofddorp eindeloos. Duizelt het u een beetje, of heeft u last van keuzestress? Weet u niet wat mogelijk is binnen uw budget? Onze tuinexperts staan graag voor u klaar met een passend tuinadvies.

Waarom Tuinman Concurrent

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Werkzaamheden tuin aanleggen

Een tuin aanleggen omvat veel verschillende werkzaamheden. Vaak beginnen we met de basis (zoals het egaliseren van de tuin), voordat we de tuin mooi kunnen aankleden. Omdat wij een hoveniersbedrijf zijn, kunnen wij uw nieuwe tuin van A tot Z aanleggen. 

Hieronder vindt u een kleine selectie op van de werkzaamheden die wij uitvoeren:

Tuin-aanleggen-Hoofddorp

Kosten tuin aanleggen Hoofddorp

De exacte kosten voor een tuin aanleggen in Hoofddorp zijn volledig afhankelijk van uw wensen, de grootte van uw tuin en de gekozen materialen. De prijzen voor het aanleggen van een tuin lopen uiteen van zo’n € 400,- tot wel € 20.000,-. 

Het is goed om te weten dat wij voor vrijwel ieder budget een tuin aanleggen in Hoofddorp en omgeving! 

Wilt u graag een indicatie van de kosten voor het aanleggen van een tuin in Hoofddorp? Onderstaand schema geeft u een richtlijn wat de verschillende elementen in een tuin kosten.

Tuinman€ 35 – € 55 per uur
Aanleggen gazon€ 7 – € 12 per m2
Beplanting€ 12 – € 35 per m2
Houten terras€ 75 – € 225 per m2
Vijver€ 1075 – € 39.975
Verlichting€ 75 – € 95 per m2
Tuinhuisje€ 185 – € 10.000
Pergola€ 775 – € 4975
Prieel€ 1100 – € 6250
Schutting€ 55 – € 175 per meter
Bestrating€ 47 – € 145 per m2

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Offerte tuin aanleggen Hoofddorp

Tuinman Concurrent legt al jarenlang tuinen aan in uw regio. Wilt u weten wat het kost om uw nieuwe tuin in Hoofddorp te laten aanleggen door de hoveniers van TuinmanConcurrent?

Hieronder vraagt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl