Kosten tuinonderhoud

Bespaar op de prijs van tuinonderhoud!

Bent u op zijn zachtst gezegd niet zo goed met planten, maar wilt u toch genieten van een prachtige, groene tuin? Profiteer dan van onze voordelige prijzen voor tuinonderhoud en laat het zware werk over aan de hoveniers van Tuinman concurrent. Wij bieden onze klanten nu de mogelijkheid geheel naar eigen wens een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Zo kunt u zorgeloos genieten van een mooie en nette tuin, zonder hier zelf enige moeite voor te hoeven doen. We zijn uiteraard ook beschikbaar voor eenmalige onderhoudswerkzaamheden. Bijvoorbeeld als uw tuin wel een flinke opknapbeurt kan gebruiken. Kortom, bij ons heeft u meer dan genoeg mogelijkheden. Ideaal, toch?

Uurtarief hovenier

De prijzen voor tuinonderhoud zijn gebaseerd op een aantal factoren. Ten eerste wordt er gekeken naar het uurloon van de hovenier. Dit ligt bij Tuinman concurrent rond de €30, wat een stuk voordeliger is dan bij veel andere hoveniersbedrijven. Bij dit bedrag worden onder andere de voorrijkosten, belasting en administratiekosten opgeteld. Tot slot betaalt u natuurlijk ook nog voor de werkzaamheden die we uitvoeren en een eventueel onderhoudsabonnement. Lees daarover hieronder meer.

Kosten tuinaanleg

Op wat voor totaalbedrag u uiteindelijk uitkomt, is uiteraard afhankelijk van het aantal m² en de staat van de tuin. Onze hoveniers zijn een stuk langer bezig met een tuin met veel achterstallig onderhoud dan met een tuin die gewoon een kleine opknapbeurt nodig heeft. Ook hangt er veel af van de periode waarin u het onderhoud uit wilt laten voeren. Dit zult u terugzien in de prijzen voor het tuinonderhoud.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Tuinrenovatie of onderhoud

Het type onderhoud dat uitgevoerd moet worden, verschilt uiteraard per jaargetijde. Dit heeft vanzelfsprekend ook invloed op de prijzen voor het tuinonderhoud. Het voorjaar staat vaak in het teken van opruimen. In deze tijd is het belangrijk om alles weer een beetje op orde te brengen nadat de sneeuw er een zooitje van heeft gemaakt. We verwijderen de oude bladeren en het ongewenste onkruid, strooien een vers laagje compost of bemesting en snoeien de vaste planten. Zodra het iets warmer wordt, dienen ook de struiken te worden gesnoeid. Indien u een vijver heeft, is het ook van belang deze eens aan een grondige schoonmaakbeurt te onderwerpen. Is dit allemaal gelukt? Dan is uw tuin helemaal klaar voor de komende zomer.

Tijdens de najaarsonderhoudsbeurt draait het allemaal om het voorbereiden van uw tuin op de naderende winter. Zo is het belangrijk om het gazon nog één keer te maaien (weliswaar op een hogere stand) en te voorzien van speciale winterbemesting. De uitgebloeide, vaste planten en de hagen kunnen alvast teruggesnoeid worden. Bovendien zullen er enkele planten zijn die beschermd dienen te worden tegen de vrieskou. Deze kunt u naar binnen verhuizen of bedekken met een laag bladeren of compost. Tot slot is het nog een goed idee om de vijver ook nog eens goed schoon te maken. Als u ons inhuurt, verwijderen wij de bladeren en andere troep en zorgen we ervoor dat alles helemaal netjes is.

Al met al kost dit natuurlijk best veel tijd en daarom nemen wij deze klus graag van u over. Bent u geïnteresseerd in het afsluiten van een onderhoudscontract of wilt u ons gewoon eenmalig inhuren? Neem dan een kijkje op onze website voor de prijzen voor tuinonderhoud.

Tuin onderhouden en aanleggen

Onderhoudsabonnement: prijs

Het grote voordeel van ons onderhoudscontract is dat u helemaal zelf kunt bepalen wat de voorwaarden zijn. We nemen altijd de tijd om de mogelijkheden en de prijzen voor het tuinonderhoud eens rustig met u door te nemen, waarna we samen een onderhoudsplan opstellen. Om u alvast een idee te geven van waar u voor kunt kiezen, volgen hier een aantal voorbeelden:

  • Tweejaarlijks onderhoud (voorjaar en najaar). Wanneer u voor deze optie kiest, zullen wij tweemaal per jaar langskomen om uw tuin voor te bereiden op de zomer of winter. We voeren dan alle werkzaamheden uit die in de bovengenoemde tekst zijn genoemd. Mochten er nog klusjes zijn die wij niet hebben genoemd, maar die u wel graag uit wilt laten voeren, kunt u dat natuurlijk altijd aangeven. Er is een grote kans dat dit al tot ons takenpakket behoort en anders doen we graag ons best om het toch voor u te regelen.
  • Periodiek onderhoud. Bij dit abonnement komen we vaker langs, meestal eens in de zoveel weken. We zorgen er telkens voor dat alle planten worden bijgewerkt, losse bladeren worden opgeruimd en de tegels goed worden gereinigd. Ook de vijver wordt tijdens deze onderhoudsbeurten netjes bijgehouden, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.
  • Deze optie is vooral handig wanneer u in de zomer een aantal weken naar het buitenland vertrekt. Iedereen weet dat het lastig kan zijn om de beplanting van genoeg water te voorzien als u zelf niet thuis bent. Het is natuurlijk een mogelijkheid om de buurvrouw te vragen af en toe even te sproeien, maar toch zullen er dan altijd planten zijn die uw afwezigheid niet overleven en dat is natuurlijk zonde. Daarom zijn wij beschikbaar om tijdens de zomermaanden zo vaak als u wilt langs te komen om de planten alle aandacht te geven die ze nodig hebben. Op deze manier is uw tuin bij thuiskomst nog net zo mooi als toen u wegging en kunt u er tijdens de nazomer nog lekker lang van genieten.

Uiteraard hangt aan elk van deze diensten een ander prijskaartje. Wij doen er echter alles aan om de prijzen voor het tuinonderhoud zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen mogelijk is om van onze service te profiteren. Verderop leest u waar ons tarief uit is opgebouwd.

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Onderhoudskosten

Wanneer u besluit Tuinman concurrent in te huren voor het onderhouden van uw tuin, zijn er een aantal dingen die standaard zijn inbegrepen bij onze prijzen voor tuinonderhoud. Ten eerste zullen we een afspraak met u maken voor een telefonisch of persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we alle relevante informatie die wij nodig hebben om u de juiste service te leveren, zoals:

  • Wat u van ons verwacht
  • Hoe groot uw tuin is
  • Hoe vaak het onderhoud gepleegd moet worden
  • De prijzen voor het tuinonderhoud
  • Wanneer de eerste onderhoudsbeurt zal zijn

Zodra dit allemaal duidelijk is, is het wachten op de eerste onderhoudsbeurt. In de tussentijd kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om eventuele wijzigingen door te geven. Bovendien kunt u het contract te allen tijde opzeggen, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Mocht er onverhoopt iets tussendoor komen of is het uitvoeren van het onderhoud wegens bijvoorbeeld de weersomstandigheden niet mogelijk, dan nemen wij direct contact met u op. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Tuin laten snoeien

Tuin tot zijn recht laten komen

Vrijwel al onze klanten zijn zeer tevreden met onze service en natuurlijk zorgen ook onze lage prijzen voor tuinonderhoud ervoor dat veel mensen hier dankbaar gebruik van maken. Toch is dat niet het enige waar wij gespecialiseerd in zijn. Eigenlijk kunt u bij ons terecht voor al uw tuinwerkzaamheden. Wilt u uw tuin eens onderwerpen aan een grondige opknapbeurt? Bent u benieuwd of u eindelijk uw droomtuin kunt realiseren? Of wilt u er nu voor eens en voor altijd voor zorgen dat er niet na elke regenbui enorme plassen in uw tuin liggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bespaar op uw offerte

Bent u benieuwd naar onze prijzen voor tuinonderhoud? Of wilt u meer weten over de kosten van een van onze andere diensten? Vraag dan gauw een gratis offerte aan via onze website. Hierin vertelt u ons precies wat u gedaan wilt hebben en voor wanneer. Wij gaan vervolgens aan de slag met het berekenen van de kosten. We sturen de offerte altijd binnen enkele werkdagen naar u terug, zodat u snel weet wat u van ons kunt verwachten. Het aanvragen van een offerte is uiteraard volledig vrijblijvend. Bij Tuinman concurrent doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u ook na de opknapbeurt van uw tuin kunt genieten. Daarom doen we ons best om al onze klanten de beste service te leveren en we zijn dan ook het hele jaar door 24/7 bereikbaar. Dus heeft u een vraag over de prijzen van ons tuinonderhoud? Geen probleem! Wilt u meer weten over onze andere diensten? Ook daar kunt u ons voor bellen. We zijn zelfs bereid u vrijblijvend advies te geven voor uw specifieke situatie. We doen er dus echt alles aan om ervoor te zorgen dat u altijd kunt genieten van uw prachtige tuin. Wij vinden het belangrijk dat iedereen snel en gemakkelijk met ons in contact kan komen. Daarom hebben we er onder andere voor gezorgd dat onze website zeer overzichtelijk is. Hier vindt u onder andere de prijzen voor ons tuinonderhoud, een overzicht van onze diensten en natuurlijk onze contactgegevens. Desondanks vermelden we deze ook hier nog even, zodat we zeker weten dat u ons kan bereiken. We zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 40 12 51 21. U kunt ook een mailtje sturen naar info@tuinmanconcurrent.nl of het contactformulier op onze website invullen. We hopen u snel eens te spreken!

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl