Boomstronk laten verwijderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren hoveniersbedrijf om een boomstronk te verwijderen uit uw tuin? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten tuinwerkzaamheden, inclusief het verwijderen van bomen, boomstronken en boomwortels. Benieuwd of we ook u kunnen helpen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Boomstronk laten verwijderen: verschillende manieren

Er verschillende manieren om een boomstronk te verwijderen. Wij bespreken hier kort de meest gebruikte technieken.

Boomstronk verwijderen met een stronkenfrees

Een stronkenfrees of stobbenfrees is een machine die speciaal ontworpen is voor het verwijderen van boomstronken. De machine bestaat uit een zwenkarm waarop een freeswiel met harde, scherpe beitels is bevestigd. Het freeswiel gaat draaien, waarna de boomstronk en eventuele wortels worden vermalen tot kleine houtsnippers. Het grote voordeel van de stobbenfrees is dat het niet nodig is om de boomstronk eerst uit te graven. Dankzij de enorme kracht van de machine, kan deze ook gewoon door de ondergrond heen werken.

Boomstronk verwijderen met een kettingzaag

Een tweede optie is het gebruik van een kettingzaag. Men gebruikt deze voornamelijk om de boomstronk eerst in kleine stukken te zagen of de wortels in de grond door te zagen. Als dit goed wordt uitgevoerd, kan de boomstronk uiteindelijk uit de grond worden getrokken. Het gebruik van een kettingzaag is vaak een stuk omslachtiger dan een stobbenfrees en hier wordt dan ook minder vaak voor gekozen.

Grote boomstronken verwijderen met een kraan

Wanneer u een bijzonder hardnekkige boomstronk moet verwijderen, is het ook nog een optie om deze met een kraan uit de grond te trekken. Voordat u dit probeert is het wel verstandig om de stronk eerst zoveel mogelijk uit te graven. Uiteraard is het niet in elke tuin mogelijk om een kraan te gebruiken.Wortels

Uiteraard bieden wij onze diensten niet alleen aan om uw boomstronk te verwijderen. We zijn ook beschikbaar om de hele boom of zelfs alleen de boomwortels te verwijderen. Ook hiervoor weten we precies welke technieken het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie en rekenen we natuurlijk ook een aantrekkelijke prijs.

Bent u van mening dat niet alleen de bomen in uw tuin, maar ook de rest van de tuin wel eens flink aangepakt mag worden? Ook dat is geen probleem. U kunt bij ons namelijk terecht voor al uw tuinwerkzaamheden: van het afgraven en bestraten van uw tuin tot het plaatsen van nieuwe beplanting en het onderhouden van het eindresultaat. Wat u maar nodig heeft, onze experts kunnen het regelen. Ideaal, toch?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons bedrijf is grashelder. Geen verrassingen, alleen een mooie tuin

Kosten verwijderen boomstronk

Wij van Tuinman concurrent vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van de tuin van zijn of haar dromen. Daarom proberen we onze diensten altijd zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Dit doen we onder andere door onze materialen in grote hoeveelheden in te kopen bij een betrouwbare leverancier. Daarnaast besteden we veel tijd aan de voorbereiding van onze klussen. Zo voorkomen we dat we tijdens het proces voor onaangename verrassingen komen te staan en worden fouten en vertragingen tot een absoluut minimum beperkt. In het geval dat er onverhoopt toch nog iets niet helemaal volgens plan gaat, kunnen onze hoveniers het dankzij hun jarenlange ervaring altijd snel en efficiënt oplossen. U kunt uw tuinwerkzaamheden dus altijd met een gerust hart aan ons overlaten.

Boomstronk laten verwijderen

Geef het verwijderen van uw boomstronk uit handen

Een boomstronk verwijderen is zeer tijdrovend en zwaar werk. Vooral als u van plan bent deze klus te klaren met enkel een schep als hulpmiddel, kan dit nog flink tegenvallen. Daarom is het altijd een goed idee om hier een professional voor in te huren. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in deze sector en weten precies wat de beste manier is om een boomstronk te verwijderen. De te gebruiken techniek hangt namelijk niet alleen af van het soort boom of de hoeveelheid wortels; er moet ook nog rekening worden gehouden met de directe omgeving van de boomstronk. Het is niet altijd een optie om met grof geschut te werk te gaan. Er komt dus meer bij kijken dan u misschien van tevoren had verwacht en het is dan ook zeker geen schande om dit aan ons over te laten.

Boomstronk laten verwijderen en de nazorg

Iedereen die wel eens een poging heeft gedaan om een boomstronk te verwijderen, weet dat het klusje nog niet klaar is zodra het hout uit de grond is. De onderliggende bodemlaag heeft in veel gevallen namelijk aardig wat te verduren gekregen en is nu wel toe aan een beetje extra aandacht. Die aandacht kunnen wij geven. Wij bieden u na het afronden van onze werkzaamheden de mogelijkheid om ons ook nog in te huren voor het uitvoeren van de nodige nazorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het toedienen van voedingsstoffen om de bodemlaag weer vruchtbaar te maken. Met de juiste bemesting kunnen wij ervoor zorgen dat u hier binnen no-time weer de mooiste bloemen en planten kunt laten groeien.
  • Als u van plan bent het stuk grond waar u de boomstronk heeft laten verwijderen te betegelen, is het een goed idee om de bodem eerst te egaliseren. Dit kunt u zelf met de hand doen, maar u kunt er ook voor kiezen dit aan ons over te laten. Wij zullen het klusje met een professionele trilplaat uitvoeren, zodat u kunt rekenen op een kaarsrecht eindresultaat.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag gebruikmaken van onze service, maar heeft u eerst nog een vraag of opmerking? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over onze werkwijze, voorwaarden en hoeveel het u gaat kosten om een boomstronk te laten verwijderen. Bovendien staan we ook nog eens klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven, zodat u altijd precies weet hoe u uw prachtige tuin mooi kunt houden. Onze klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Ten eerste kunt naar onze website gaan, waar u rechts bovenin op ‘Contact’ kunt klikken. Zodra u dit doet, wordt u doorverwezen naar ons contactformulier. Hier vult u uw naam, telefoonnummer en bericht in, waarna wij ons best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wanneer u liever direct een antwoord krijgt, kunt u 24/7 bellen naar 06 – 40 12 51 21. U kunt ook altijd nog een mailtje sturen naar info@tuinconcurrent.nl. Kortom, meer dan genoeg mogelijkheden. We hopen u dan ook gauw eens te mogen spreken!

Sterke punten van ons hoveniersbedrijf

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag

Vraag een gratis offerte aan

Voordat u een hoveniersbedrijf in de armen neemt voor uw tuinwerkzaamheden, is het natuurlijk wel fijn om te weten wat u kunt verwachten van de factuur die uiteindelijk op de mat ploft. Daarom is het altijd een goed idee om een gratis offerte aan te vragen. Bij ons doet u dat heel eenvoudig via onze overzichtelijke website. U vertelt ons wat voor tuinwerkzaamheden u gedaan wilt hebben, hoe groot uw tuin is en voor wanneer u hoopt dat wij dit voor elkaar kunnen krijgen. Wij gaan vervolgens aan de slag met het berekenen van de kosten die wij hiervoor zullen rekenen. We sturen de volledige factuur zo snel mogelijk (meestal binnen een aantal werkdagen) naar u terug en hopen natuurlijk dat u onze voorwaarden accepteert. Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

Handige tips bij verwijderen boomstronk

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden als u een hoveniersbedrijf in wilt huren voor uw tuinwerkzaamheden. Of het nu gaat om het verwijderen van een boomstronk of het betegelen van uw oprit, als u deze tips volgt weet u zeker dat u zo snel en voordelig mogelijk kunt genieten van het eindresultaat:

  • Wees er op tijd bij – Veel mensen realiseren zich in het voorjaar pas dat de tuin nog lang niet klaar is voor een zomer vol feestjes, bezoek en zonsessies op het terras. Daarom is dit voor ons een zeer drukke tijd waarin we ieder jaar weer mensen moeten teleurstellen omdat we vol zitten. Zorg dus dat u uw offerte op tijd indient, zodat u niet achteraan een lange rij hoeft aan te sluiten.
  • Zoek een bedrijf bij u in de buurt – Het uiteindelijke bedrag dat u betaalt voor de tuinwerkzaamheden is natuurlijk niet alleen gebaseerd op het aantal uren en de grootte van uw tuin. Het hangt ook grotendeels af van de afstand van uw huis tot het bedrijf. Als u geld wilt besparen op de voorrijkosten, is het dus altijd een goed idee om een ondernemer bij u in de buurt te zoeken.
  • Een laatste tip die wij u kunnen meegeven is  Ga vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die offertes van verschillende bedrijven met elkaar vergelijken, soms tot wel 25% kunnen besparen op de uiteindelijke kosten. Vraag dus meerdere offertes aan en kijk bij welk bedrijf uw wensen voor de laagste prijs gerealiseerd kunnen worden. Als u deze tactiek hanteert, is het natuurlijk wel belangrijk om ook een beetje onderzoek te doen naar de prijs-kwaliteitverhouding van de hovenier. Soms kan iets namelijk wel degelijk te mooi zijn om waar te zijn.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@tuinmanconcurrent.nl